RYOR Face & Body Care

ulei hidrofil baie și duș

RYOR Face & Body Care ulei hidrofil baie și duș
RYOR Face & Body Care ulei hidrofil baie și duș
RYOR Face & Body Care ulei hidrofil baie și duș
200 ml
25RON

Cod: RYO1151 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
luni, 25.03.2019
Ridicare personală
luni, 25.03.2019
RYOR Face & Body Care
200 ml | 25RON

Descriere cosmetice RYOR Face & Body Care

Baia de ulei RYOR Face & Body Care ameliorează starea de oboseală și induce o senzație de bunăstare.

Caracteristici:

  • hrănește și catifelează pielea uscată
  • catifelează pielea
  • acțiune relaxantă

Cum se utilizează:
Se aplică în timpul dușului sau al băii. Se aplică pe întregul corp și se clătește cu apă caldă. Se toarnă direct în baie și se amestecă. Se va proceda conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Caracteristici

Tipul de piele
pentru toate tipurile de piele

Despre brand RYOR

Ryor este cosmetica naturală cehă, care, încă din anul 1991, le oferă clienţilor produse de o calitate excepţională, pentru îngrijirea întregului corp. Produsele brand-ului Ryor sunt bogate în substanţe active naturale, care oferă pielii tot ceea ce are nevoie pentru un aspect frumos şi sănătos. În oferta brand-ului Ryor găsiţi produse de o calitate excepţională pentru îngrijirea pielii, a corpului şi a părului, precum şi preparate unice pentru bronzat.
Firma cehă Ryor a fost fondată în ideea de a aduce pe piaţă cosmetică de calitate reală, cu un grad mare de eficacitate şi accesibilă oricui. Firma a început să se dezvolte foarte repede , la ora actuală produsele sale fiind exportate în peste 20 de ţări din întreaga lume. De-a lungul activităţii sale, Ryor a câştigat numeroase premii naţionale şi internaţionale. Toate produsele sub acest brand sunt dezvoltate în laboratoarele proprii. Ryor nu testează şi nici nu a testat vreodată pe animale produsele sale finite. Toate produsele Ryor sunt aprobate şi testate de către Institutul Naţional de Sănătate din Praga. Oferiţi-vă o îngrijire cu adevărat de calitate, cu brand-ul de cosmetică naturală Ryor!