Sănătatea se referă și la ten

Alegeți-vă produsele ideale pentru rutina de îngrijire, în funcție de cerințele tenului dvs.

Fie că vă luptați cu acneea, ridurile, petele pigmentare sau pielea uscată, produsele Vichy oferă o îngrijirea ideală pentru orice cerință a tenului. Produsele dermato-cosmetice de la Vichy sunt hipoalergenice; în plus, brandul se bazează pe cele mai noi studii și colaborează cu experți în dermatologie, pentru a crea produse deosebit de eficiente, ideale și pentru tenul sensibil. Fiecare produs conține apa termală Vichy, care, datorită concentrației mari a celor 15 minerale, ajută la fortificarea și la regenerarea tenului.

Hidratare

Tenul dvs. este fragil și fără strălucire și suferă de senzații de tensiune? Oferiți-i o doză de hidratare necesară, cu ajutorul produselor ce conțin acid hialuronic și apă termală Vichy. Acestea nu doar că vor asigura o hidratare profundă, ci vor și netezi tenul.

  • Un sfat în plus: gelul pentru ochi Hyaluron-Booster Vichy Minéral 89 asigură un aspect luminos, iar fondul de ten Vichy Minéralblend conferă un finisaj natural și o acoperire ușoară.

Lupta împotriva acneei

Factorii interni și externi, cum ar fi stresul, poluarea, razele UV, nutriția sau dezechilibrele hormonale, pot cauza acnee, o producție excesivă de sebum și piele grasă, chiar și la maturitate. Soluția perfectă pentru aceste probleme este gama complexă Normaderm, de la Vichy, cu conținut de acid salicilic. 

  • Un sfat în plus: batonul SOS rezolvă fiecare coș în parte, iar pudra Dermablend fixează fondul de ten. Rezistă pe față până la 16 ore.

Lupta împotriva ridurilor și produse pentru lifting

Începând cu vârsta de 25 de ani, începe să scadă producția de colagen, tenul își pierde fermitatea și vitalitatea naturale și, totodată, încep să apară primele riduri. Luptați eficient, dar natural împotriva îmbătrânirii – cu gama de îngrijire Liftactiv de la Vichy, ideală pentru femeile cu vârsta 25+.

  • Un sfat în plus: crema pentru ochi Liftactiv reduce ridurile din jurul ochilor, iar fondul de ten Liftactiv cu SPF 20 asigură un efect de lifting și protejează tenul față de radiațiile UV.

Lupta împotriva pigmentării și a ridurilor

Dacă vă luptați cu petele pigmentare, această rutină este ca și făcută pentru dvs. – indiferent de vârstă sau de tipul petelor pigmentare.

  • Un sfat în plus: crema pentru ochi Liftactiv se concentrează asupra pielii delicate din jurul ochilor, iar fondul de ten lichid Vichy Dermablend acoperă imperfecțiunile tenului.

Menopauză

În timpul menopauzei, este necesar să schimbați rutina de îngrijire și să oferiți tenului o îngrijire specială. Cea mai mare problemă în această etapă nu o reprezintă ridurile, ci diminuarea contururilor. Pielea își pierde fermitatea și devine mai uscată și fragilă. De aceea, este necesar să alegeți produse cu o textură mai grasă. 

  • Un sfat în plus: crema Vichy Neovadiol GF are grijă de zona din jurul ochilor și al buzelor, iar fondul de ten Liftactiv Flexiteint, cu efect de lifting, acoperă denivelările tenului.