Rowenta Signature Pro AC CV7840F0 uscator de par

Rowenta Signature Pro AC CV7840F0 uscator de par
Rowenta Signature Pro AC CV7840F0 uscator de par
uscator de par
229RON

229,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: ROW02544 | 2 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Rowenta Signature Pro AC CV7840F0
Caracteristici

Uscătorul de păr Rowenta Signature Pro AC CV7840F0 asigură uscarea rapidă și eficientă a părului și conferă volum coafurii.

Caracteristici:

  • viteză reglabilă
  • cu temperatură reglabilă
  • difuzor inclus
  • funcție de ionizare

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Rowenta

Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului.

Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută.

Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

Rating Rowenta Signature Pro AC CV7840F0