Rochas Femme Eau de Toilette pentru femei

47×
Rochas Femme Eau de Toilette pentru femei
Rochas Femme Eau de Toilette pentru femei
100 ml
133RON

133,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: ROS0024 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Producătorul a ambalat acest produs fără celofan.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 23.04.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 22.04.2021

Descriere Rochas Femme
Compoziție

Un cocktail subtil de fructe, flori și condimente, care va atrage rapid atenția persoanelor din jur. Apa de toaletă Rochas Femme a fost creată pentru femeia senzuală și enigmatică, care își trăiește viața după propriile reguli și concepții. Un parfum atemporal ce evocă reamintirea celor mai intense trăiri.

  • parfum fructat
  • pentru femeia senzuală
  • potrivit pentru zilele și serile răcoroase

Compoziția parfumului
La început, parfumul vă va încânta cu notele puternice de prună amestecate cu piersici suculente. La mijlocul creației întâlnim o combinație interesantă de trandafiri, iasomie caldă și condimente, care luminează întreaga compoziție. Atingerea finală de vanilie senzuală și patchouli intens, adaugă parfumului un caracter atrăgător și tandru.

Povestea parfumului
Apa de toaletă pentru femei Rochas Femme a fost creată de Marcel Rochas în anul 1948 pentru soția sa Hélène. Acest parfum atât de îndrăgit este o odă pentru feminitate și dragoste, care trezește sentimente misterioase, intense și captivante.


 

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
chimion, pruna, piersica, lemn
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
violeta, iasomie, trandafir, cuisoare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, patchouli, stejar
Grupe de parfumuri
de fructe, chypre

Despre brand Rochas

Parfum Rochas | Rochas Aceasta casa a fost infiintata in anul 1925 de catre Marcel Rochas, primul designer care a introdus paltoanele si fustele trei sferturi cu buzunare.Cel mai popular produs Rochas este parfumul femme, care a fost lansat in perioada razboiului in anul 1943, iar mai apoi la 35 de ani de la disparitia creatorului relansat in 1990. Imaginea Rochas a fost promovata de-a lungul timpului de celebritati ca: Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Kirsten Dunst, Kate Bosworth, Jennifer Lopez, Rachel Weisz si Sarah Jessica Parker.

Rating Rochas Femme47