Revolution SkincareReusable tampoane cosmetice pentru demachierea și curățarea tenului

1×
Revolution Skincare Reusable tampoane cosmetice pentru demachierea și curățarea tenului
Revolution Skincare Reusable tampoane cosmetice pentru demachierea și curățarea tenului
7 buc
61RON

În stoc | 8,71RON / 1 buc, incl. TVA | Cod: RSC08107
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 03.12.2021
Ridicare personală
joi 02.12.2021

Produsul Revolution Skincare Reusable devine un ajutor indispensabil pentru curățarea și îngrijirea tenului.

Caracteristici:

  • un ajutor perfect la demachiere
  • curăță delicat pielea
  • lasă tenul fin și mat
  • ajută la curățarea și la demachierea tenului
  • oferă o modalitate de curățare ecologică

Cum se utilizează:
Se curăță fața, gâtul și decolteul, cu mișcări circulare delicate.

Caracteristici

Tipul de ten
pentru toate tipurile de piele

„Ten îngrijit, fond de ten perfect.“ Altfel spus, cu cât vă îngrijiți mai bine tenul, cu atât mai bine va arăta machiajul. Iar rezultatul perfect vă stă la îndemână – mai precis produsele cosmetice Revolution Skincare, sub umbrela popularului brand Makeup Revolution, care oferă totul pentru un machiaj perfect.

Marea majoritate a produselor Revolution Skincare au compoziție vegană – nu conțin, deci, ingrediente ca ceara de albine sau lanolina. Liniile de produse oferă soluții pentru fiecare tip de ten și combat probleme ca acneea, deshidratarea, ridurile sau pielea lăsată. Conțin nu numai creme de îngrijire sau măști de curățare, ci și uleiuri sau spray-uri pentru ten. Nu ratați nici exfoliatorul Revolution, cu efect miraculos, de netezire și de fermitate, pentru ten. În plus, curăță porii în profunzime, conferind tenului un look tineresc și luminos.

Din asortimentul Revolution Skincare trebuie menționate și uleiurile CBD, care provin din cânepă. Uleiurile CBD și-au câștigat o popularitate crescândă și binemeritată în întreaga lume. Au efecte nutritive remarcabile și calmează eficient iritațiile pielii. Iar, dacă doriți să oferiți tenului o îngrijire cu adevărat maximă, nu ratați alegerea unui ser Revolution. Sunt disponibile în diverse variante, concentrate pe probleme ca micșorarea porilor dilatați, diminuarea ridurilor fine sau uniformizarea nuanței tenului.