Revlon Professional Equave Hydro Nutritive

balsam (nu necesita clatire) pentru par uscat

10×
Revlon Professional Equave Hydro Nutritive balsam  (nu necesita clatire) pentru par uscat
500 ml

Cod: REV0027 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Revlon Professional Equave Hydro Nutritive
500 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere cosmetice Revlon Professional Equave Hydro Nutritive

Balsamul fără clătire Revlon Professional Equave Hydro Nutritive constituie un mod simplu și rapid de a regenera părul, prezentând în plus o serie de alte avantaje.

Caracteristici:

  • hidratează firul de păr
  • efect de nutriție și de regenerare
  • părul este lucios și neted la atingere
  • conferă vitalitate părului

Cum se utilizează:
Se aplică o cantitate adecvată de produs pe părul umed și uscat în prosop și se frământă cu mâinile. Nu se clătește, se continuă aranjarea părului ca de obicei.

Caracteristici

Consistență
spray
Efect
Hidratare, Nutriție și regenerare
Tipuri de păr
par uscat

Despre brand Revlon Professional

Cosmeticele Revlon Professional | Revlon Professional este un brand care oferă produse pentru îngrijirea părului şi a pielii, precum şi cosmetice decorative. Face parte integrantă din concernul Revlon. Compania are sediul la Barcelona. A fost fondată în 1932 de către fraţii Charles şi Joseph Revson şi Charles Lachman, care a adăugat la numele de bază Revson litera „l“ din numele său, rezultând astfel denumirea Revlon, aşa cum o cunoaştem.
Compania a început cu vânzarea lacurilor de unghii şi apoi şi-a extins gama de produse la o scară atât de mare, încât este în prezent unul dintre cei mai mari giganţi în produse cosmetice din întreaga lume. Revlon Professional oferă produse pentru îngrijirea părului şi styling, vopsele şi produse cosmetice decorative pentru îngrijirea tenului - toate de înaltă calitate şi la un preţ accesibil, folosite în cele mai bune saloane. Acest brand oferă garanţia unor produse cosmetice inovatoare şi la modă, folosind cele mai noi tehnologii şi consultându-se cu stiliști şi cu cosmeticieni profesionişti.