RevitaLash V`Lumine™ser pentru gene

RevitaLash V`Lumine™ ser pentru gene
RevitaLash V`Lumine™ ser pentru gene
4 ml

Cod: RET01484 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Profitați de 20% reducere de Summer Black Friday la brandurile selectate! Folosiți codul notino în coșul de cumpărături. Oferta nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului RevitaLash V`Lumine™

Produsul RevitaLash V`Lumine™ intensifică privirea și subliniază frumusețea ochilor.

Caracteristici:

  • promovează și accelerează creșterea genelor
  • fortifică și hrănește genele
  • previne căderea genelor

Cum se utilizează:
Se aplică pe linia genelor superioare și inferioare. Se va evita contactul direct cu ochii. Se utilizează conform instrucțiunilor incluse.

Despre brand RevitaLash

Cosmeticele Revitalash | RevitaLash este un brand american de cosmetice, infiintat in anul 2006, dupa incercarea doctorului Michael Brinkenhoff de a dezvolta pentru sotia sa bolnava un produs care sa ajute la cresterea genelor. Produsul rezultat s-a dovedit eficient, cunoscand in curand o cerere foarte mare pe piata mondiala. In prezent, marca RevitaLash este printre cele mai bune in materie de produse cosmetice destinate genelor, sprancenelor si parului. Compania Revitalash este, de asemenea, implicata in activitatii caritabile care vizează combaterea cancerului cu o parte din castigurile fiecarei campanii fiind destinata studiilor privind tratamentul cancerului de cercetare.

Rating RevitaLash V`Lumine™