Remington 2in1 Curls CI67E1ondulator pentru par

Remington 2in1 Curls CI67E1 ondulator pentru par
Remington 2in1 Curls CI67E1 ondulator pentru par
Ø 25 - 38 mm

Cod: RMN01914 | Acest produs este momentan indisponibil
Un cadou pentru tine
Folosiți codul 20ro în coșul de cumpărături și beneficiați de 20% reducere la brandurile selectate. Nu se aplică produselor aflate la reducere sau lichidare de stoc.

Descrierea produsului Remington 2in1 Curls CI67E1
Caracteristici

Ondulatorul de păr Remington 2in1 Curls CI67E1 creează bucle cu aspect natural și dă părului o formă perfectă, în câteva minute.

Caracteristici:

  • oprire automată, după o perioadă de inactivitate
  • afișaj digital
  • cu temperatură reglabilă
  • cablu rotativ

Cum se utilizează:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse.

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
cablu de acumulare

Despre brand Remington

Brandul Remington este printre liderii mondiali în domeniul echipamentelor pentru coafat şi al altor aparate electrice pentru îngrijirea zilnică a părului şi a corpului. Asortimentul Remington cuprinde, de exemplu: plăci de întins părul, ondulatoare şi uscătoare de păr, toate de o calitate excepţională, care împiedică deteriorarea părului de către aerul prea fierbinte şi chiar îngrijesc părul, datorită tehnologiei unice.
Compania Remington are o istorie foarte bogată. În 1937 a lansat primul aparat de ras electric din lume. De atunci, a început să dezvolte şi să producă şi alte aparate electrice unice, destinate îngrijirii corpului şi a părului. Produsele Remington vă pot oferi încrederea în sine provenită din faptul că arătaţi nemaipomenit, în orice moment al zilei.  

Rating Remington 2in1 Curls CI67E1