Regina Hygienic Gel gel pentru curățarea mâinilor

Regina Hygienic Gel gel pentru curățarea mâinilor
Regina Hygienic Gel gel pentru curățarea mâinilor
50 ml
13RON

26RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RGN04298 | 4 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descrierea produsului Regina Hygienic Gel

Un ajutor indispensabil pentru menținerea mâinilor curate oriunde v-ați afla. Gelul de mâini Regina Hygienic Gel este ideal pentru îndepărtarea murdăriei de pe piele, ceea ce este deosebit de apreciat atunci când apa și săpunul nu sunt disponibile.

Caracteristici:

  • ideal pentru utilizare în călătorii
  • ambalaj practic, pe care îl puteți transporta întotdeauna cu dvs.
  • potrivit pentru pielea sensibilă
  • pentru mâini perfect curate, fără săpun și apă

Cum se utilizează:
Aplicați o cantitate mică de produs în palmă și răspândiți-l până se absoarbe în ambele mâini. Nu clătiți.

Despre brand Regina

Brandul Regina face parte din portofoliul societății cehești Detecha. A fost fondat în 1954 și este specializat în producția și vânzarea de produse cosmetice medicale și decorative. Filozofia sa este simplă: să ofere produse de primă clasă, la un preț accesibil. Prin această abordare a câștigat o mare popularitate în rândul clienților.
Cremele, gelurile de duș, seul de cerb și celelalte produse ale brandului Regina conțin ingrediente cu eficiență demonstrată, cum ar fi uleiul de migdale, gălbenelele, ceaiul verde, sarea de la Marea Moartă și aloea. Sunt ușor de aplicat și acționează rapid. O mențiune specială merită, de asemenea, produsele de machiaj de înaltă calitate.
Cosmeticele Regina sunt foarte eficiente, sigure și, nu în ultimul rând, ecologice. Încercați-le și convingeți-vă singur de uimitoarele lor proprietăți! Brandul Regina îi va atrage cu siguranță pe toți cei care tânjesc după un aspect perfect, care suferă de diverse probleme dermatologice și care caută preturi accesibile.  

Rating Regina Hygienic Gel