Regenerum Nail Care ser regenerator pentru unghii

Regenerum Nail Care ser regenerator pentru unghii
Regenerum Nail Care ser regenerator pentru unghii
8 ml
24RON

300RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: REG02685 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
duminică 07.03.2021

Descrierea produsului Regenerum Nail Care
Caracteristici

Preparatul Regenerum Nail Care asigură îngrijirea profesională a unghiilor.

Caracteristici:

  • regenerează eficient unghiile
  • îmbunătățește rezistența unghiilor la deteriorarea mecanică
  • promovează creșterea sănătoasă a unghiilor

Cum se utilizează:
Se aplică un strat direct pe unghii.

Caracteristici

Efect
nutriție

Despre brand Regenerum

Brandul Regenerum, după cum sugerează și numele, se concentrează pe regenerarea și însănătoșirea unor anumite părți ale corpului. Fiecare produs este caracterizat de o compoziție atent selectată, cu efect intens pentru o anumită problemă.

Preparatele Regenerum aparțin dinamicei firme poloneze de farmacie Aflofarm, activă pe piață de peste 20 de ani și lider incontestabil în tehnologiile avansate din farmacologice. În fiecare an, compania ocupă poziții din ce în ce mai înalte în clasamentul companiilor farmaceutice. În prezent, compania deține primul loc în segmentul medicamentelor eliberate fără rețetă.

Cosmeticele Regenerum sunt create de experți, din ingrediente naturale alese pentru proprietățile lor excelente și sunt nu numai foarte eficiente, ci și sigure și neagresive față de piele.

Portofoliul brandului Regenerum conține tot ce este necesar pentru regenerarea fiecărui centimetru al corpului dvs. Puteți alege dintre produsele regeneratoare create special pentru mâini, unghii, gene, gură, picioare, călcâie și păr. Datorită concentrării intense pe problemele concrete ale unor anumite zone ale corpului, brandul Regenerum satisface și cele mai exigente nevoi ale clienților.

Rating Regenerum Nail Care