Regenerum Hand Care

masca pentru regenerare pentru maini si unghii

Regenerum Hand Care masca pentru regenerare pentru maini si unghii
Regenerum Hand Care masca pentru regenerare pentru maini si unghii
Regenerum Hand Care masca pentru regenerare pentru maini si unghii
2 buc
18RON

Cod: REG2649 | Mai mult de 20 buc. în stoc
buc.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 27.03.2019
Ridicare personală
miercuri 27.03.2019
Regenerum Hand Care
2 buc | 18RON

Descriere cosmetice Regenerum Hand Care

Caracteristici:

  • netezește și tensionează pielea
  • regenerează și înmoaie pielea
  • pentru o piele moale și mătăsoasă la atingere

Caracteristici

Consistență
mască
Tipul de piele
deshidratata, ten uscată, uscata si foarte uscata

Despre brand Regenerum

Brandul Regenerum, după cum sugerează și numele, se concentrează pe regenerarea și însănătoșirea unor anumite părți ale corpului. Fiecare produs este caracterizat de o compoziție atent selectată, cu efect intens pentru o anumită problemă.

Preparatele Regenerum aparțin dinamicei firme poloneze de farmacie Aflofarm, activă pe piață de peste 20 de ani și lider incontestabil în tehnologiile avansate din farmacologice. În fiecare an, compania ocupă poziții din ce în ce mai înalte în clasamentul companiilor farmaceutice. În prezent, compania deține primul loc în segmentul medicamentelor eliberate fără rețetă.

Cosmeticele Regenerum sunt create de experți, din ingrediente naturale alese pentru proprietățile lor excelente și sunt nu numai foarte eficiente, ci și sigure și neagresive față de piele.

Portofoliul brandului Regenerum conține tot ce este necesar pentru regenerarea fiecărui centimetru al corpului dvs. Puteți alege dintre produsele regeneratoare create special pentru mâini, unghii, gene, gură, picioare, călcâie și păr. Datorită concentrării intense pe problemele concrete ale unor anumite zone ale corpului, brandul Regenerum satisface și cele mai exigente nevoi ale clienților.