Reduceri speciale parfumuri

Produsele din aceasta oferta speciala prezinta mici defecte, ceea ce le face imposibil de vandut la pretul unui produs nou.

 

Aceste produse au fost folosite pentru sedinte foto, deci nu mai au folia de impachetare (tipla), cutia produsului a fost afectata in timpul transportului (sau in timpul manipularii din depozit) sau prezinta defecte minore vizibile pe recipient, FARA A AFECTA in vreun fel calitatea parfumului.

O parte din produse au mai putin continut, minim 90%. Pe fiecare pagina a produselor veti gasi informatii detaliate despre starea lor si defectul pe care il prezinta. Mirosul parfumului nu este alterat, deci puteti conta pe calitate 100%, exceptand defectele minore.

întregul text ascundeți textul

Ai ales

 • Parfum
 • Reduceri speciale
 • Narciso Rodriguez

 • Narciso Rodriguez For Hereau de parfum pentru femei 30 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: NAR01553

  Mai multe informatii

  Imaginați-vă un parfum totodată modern și natural, plin de eleganță, de linii pure și de intimitate. Apa de parfum Narciso Rodriguez For Her se contopește perfect cu pielea și radiază în jur un lux decadent. un parfum floral, cu adieri de mosc curat, aristocratic și foarte feminin o aromă personală inconfundabilă, potrivită oriunde Compoziția parfumuluiParfumul For Her îmbrățișează pielea cu acorduri de mosc și cu tonuri calde de paciuli și de ambră. Trandafirul înflorit, armonizat de flori delicate, accentuează feminitatea, iar piersica suculentă conturează senzual compoziția. For Her strălucește pe piele ca reflexia razelor de soare în ferestrele zgârie-norilor din New York. Povestea parfumuluiParfumul For Her este un omagiu adus femeilor și eleganței lor naturale. Designerul Narciso Rodriguez a dorit ca parfumul să reflecte stilul brandului și dragostea sa pentru arta modernă. De aceea, parfumierii Christine Nagel și Francis Kurkdjian au creat un parfum de mosc simplu și elegant, care sugerează aroma pielii unei femei. Designul minimalist exprimă caracterul modern al parfumului. Forma dreptunghiulară și culoarea pastel, din interiorul flaconului, evidențiază strălucirea sticlei, iar inscripția simplă sugerează că nu mai este nimic de adăugat. Parfumul vorbește de la sine.

  161 RON
  Reducere: 58 RON

 • Narciso Rodriguez Narciso Rougeeau de parfum pentru femei 90 ml

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: NAR01559

  Mai multe informatii

  Parfumul pentru femei Narciso Rouge, de la Narciso Rodriguez, este senzual și elegant, învăluind-o pe cea care-l folosește într-un un sentiment unic, de feminitate și frumusețe, în orice situație. un parfum floral lemnos, cu bază catifelată pentru o femeie senzuală și misterioasă potrivit atât ziua, cât și seara Compoziția parfumului:Buchetul bogat, de trandafiri bulgărești și iriși, creează o compoziție catifelată, cu aromă cremoasă de mosc. Rezultatul este un parfum catifelat și cald, care radiază feminitate și fragilitate. Ulterior, vine rândul tonurilor lemnoase de cedru și de vetiver, care conferă profunzime și mister. Datorită tonurilor dulci de fasole tonka, impresia de ansamblu este de căldură luxuriantă, ca un cașmir luxos.

  318 RON
  Reducere: 56 RON

 • Narciso Rodriguez For Herset cadou III. pentru femei

  Despachetat Volum recipient: 98 % Cod: NAR01606

  257 RON
  Reducere: 45 RON