Redken High Rise Volume balsam pentru volum

Redken High Rise Volume balsam pentru volum
Redken High Rise Volume balsam pentru volum
250 ml

  • Redken High Rise Volume balsam pentru volum
  • Redken High Rise Volume balsam pentru volum
Cod: RED1318 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Redken High Rise Volume
Caracteristici

Și dvs. puteți avea un păr cu temperament și formă perfectă, ca al vedetelor de la Hollywood. Balsamul pentru volum Redken High Rise Volume ridică de la rădăcină părul fin și pleoștit și creează iluzia optică a unui păr des. Acum puteți fi mândră de părul dvs., în fiecare zi.

Caracteristici:

  • nu încarcă părul și îl îngrijește pe întreaga sa lungime
  • mărește rezistența firului de păr la influențele externe
  • hidratează părul în profunzime
  • lasă părul neted și lucios
  • formează o peliculă protectoare la suprafața părului

Ingrediente:

  • Filloxan - redă părului volumul
  • polimeri de silicon - învelesc firele de păr, care devin mătăsoase

Mod de aplicare:
Aplicați balsamul pe părul umed, uscat în prosop și lăsați să acționeze câteva minute. Apoi clătiți temeinic părul cu apă călduță.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr fin, toate tipurile de păr
Efect
păr voluminos
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken High Rise Volume