Redken Color Extend Magneticsșampon pentru protecția părului vopsit

Redken Color Extend Magnetics șampon pentru protecția părului vopsit
Redken Color Extend Magnetics șampon pentru protecția părului vopsit
300 ml
75RON

Cod: RED1342 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 23.01.2020
Ridicare personală
joi 23.01.2020
 • Descrierea produsului
 • Despre brand
 • Rating

Descrierea produsului Redken Color Extend Magnetics
Caracteristici

Acum vă puteți schimba culoarea părului, oricât de des doriți. Cu o îngrijire de primă clasă, puteți fi sigură că va fi mereu frumos, moale și sănătos. Șamponul pentru protecția părului vopsit Redken Color Extend Magnetics utilizează complexul proteic RCT, care asigură distribuirea optimă a ingredientelor de îngrijire în zonele specifice ale părului. În plus, șamponul creează la suprafața părului o barieră protectoare, pentru o culoare mai durabilă.

Caracteristici:

 • curăță părul delicat, fără să-l încarce
 • îngrijește părul în timpul spălării
 • ajută la reținerea culorii în păr
 • fortifică fibra părului, de la rădăcini până la vârfuri
 • conferă părului suplețe

Ingrediente:

 • RCT, un complex de proteine - utilizează o tehnologie care oferă o îngrijire țintită pentru rădăcini, lungimi și vârfuri
 • proteină de soia - îmbunătățește structura părului și reține umiditatea în interiorul firului de păr
 • arginină - stimulează scalpul
 • tehnologie Sepicap - reface aspectul vârfurilor părului
 • ioni aminici - creează o peliculă protectoare în jurul părului, pentru a-i proteja culoarea
 • aminoacizi - umplu porii, prin acțiunea acidului glutamic și a serinei

Aplicare:
Aplicați în cantitate suficientă, pe părul umed, și masați până când se formează o spumă bogată. Apoi clătiți foarte bine.

Caracteristici

Tipuri de păr
par vopsit
Efect
Protecția culorii
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Color Extend Magnetics