Redken Color Extend Blondage masca pentru părul blond şi gri

Redken Color Extend Blondage masca pentru părul blond şi gri
Redken Color Extend Blondage masca pentru părul blond şi gri
Promoție
250 ml
95RON

38,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RED02062 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Redken Color Extend Blondage
Caracteristici

Masca violet ultra-pigmentată Redken conține ingrediente de îngrijire și de nuanțare intensă, pentru un păr blond mai rece și mai strălucitor, în doar 5 minute.

Formula foarte concentrată, cu pigmenți violeți, proteine de grâu, aminoacizi și glicerină, nuanțează și neutralizează subtonurile galbene și arămii, nedorite într-o nuanță de blond. În plus, fortifică și hidratează părul.

Caracteristici:

  • o nuanță de blond mai rece, mai deschis și mai strălucitoare, în doar 5 minute
  • fortifică, hrănește și hidratează părul blond uscat și degradat
  • pigmenții prind foarte repede
  • neutralizează perfect părul blond
  • consistență densă
  • ușor de aplicat

Ingrediente:

  • pigment violet
  • proteine de grâu
  • aminoacizi
  • glicerină

Aplicare:
Spălați părul cu șamponul Color Extend Blondage și uscați-l în prosop. Puneți-vă mănușile de protecție și aplicați masca pe păr, evitând scalpul. Pieptănați părul, pentru o mai bună întindere a produsului. Lăsați să acționeze 5-10 minute, în funcție de gradul de neutralizare dorit. 5 minute pentru o neutralizare blândă, 10 minute pentru neutralizare maximă. Clătiți bine. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii.

A se purta mănuși de protecție.

Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Neutralizarea tonurilor de galben
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Color Extend Blondage