Redken Color Extend Blondage balsam neutralizeaza tonurile de galben

Redken Color Extend Blondage balsam neutralizeaza tonurile de galben
Redken Color Extend Blondage balsam neutralizeaza tonurile de galben
Economisiți
89RON

Economisiți 29%
250 ml
63RON

25,20RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RED01568 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.06.2021
Ridicare personală
începând de mâine miercuri 23.06.2021

Descriere Redken Color Extend Blondage
Caracteristici

Luați-vă la revedere de la nedoritele nuanțe de galben din părul dvs. blond. Balsamul cu efect neutralizant asupra tonurilor galbene, Redken Color Extend Blondage vă va ajuta să obțineți un blond rece trendy.

Balsamul neutralizator este potrivit atât pentru blondele naturale, cât și pentru cele vopsite, pentru păr blond șuvițat sau după balayage. Rezultatul utilizării regulate este eliminarea nuanțelor de galben cald, pentru a obține o nuanță rece, de o strălucire superbă.

Caracteristici:

  • neutralizează subtonurile nedorite, de galben cald
  • menține durabil nuanțele de păr reci
  • conferă strălucire, elasticitate și finețe
  • hidratează firul de păr

Ingrediente:

  • proteine din grâu – conferă strălucire, elasticitate și finețe
  • pigment ultraviolet – neutralizează părul și elimină subtonurile nedorite, de galben și de portocaliu
  • acid citric – curăță delicat părul și îi echilibrează pH-ul
  • acid maleic – acționează ca un magnet, atrăgând și îndepărtând ionii de la decoloranți și alte substanțe chimice, care perturbă legăturile slabe din interiorul firului de păr
  • aminoacizi – oferă părului nutriția, elasticitatea, catifelarea și strălucirea necesare

Mod de aplicare:
Balsamul se aplică pe părul spălat cu șampon. Lăsați să acționeze timp de 5–10 minute și apoi clătiți cu apă. În cazul contactului cu ochii, aceștia se vor clăti imediat cu apă. Este recomandat să folosiți mânuși de protecție. Pentru cele mai bune rezultate, folosiți balsamul împreună cu șamponul din aceeași gamă.

Sfatul nostru:
Gama Blondage este destinată îngrijirii părului blond, cu ton înalt 6-10. În acest caz, pigmenții violeți compensează nuanțele nedorite, de galben până la portocaliu.

Gama Brownlights, cu pigment albastru, este destinată părului natural sau colorat cu ton de 1-5, adică păr brun, cu subtonuri de portocaliu cald, până la roșu.

Caracteristici

Tipuri de păr
păr blond și decolorat
Efect
Neutralizarea tonurilor de galben
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Color Extend Blondage