Redken Cerafill Maximizetratament pentru întărirea firului de păr cu efect imediat

1×
Redken Cerafill Maximize tratament pentru întărirea firului de păr cu efect imediat
Redken Cerafill Maximize tratament pentru întărirea firului de păr cu efect imediat
125 ml
146RON

Cod: RED1231 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 03.06.2020

Descrierea produsului Redken Cerafill Maximize
Caracteristici

De acum înainte, vă veți privi cu plăcere în toate oglinzile și vitrinele, pentru a vă admira părul voluminos. Tratamentul Redken Cerafill Maximize ameliorează imediat aspectul părului. Întărește fiecare șuviță, făcând părul să pară mai plin și mai des, ca și cum ați avea, dintr-o dată, mult mai mult.

Caracteristici:

  • adaugă imediat densitate, plinătate și volum
  • mărește diametrul firului de păr cu până la 9 %
  • hrănește și întărește firul de păr, previne ruperea
  • pentru toate tipurile de păr

Ingrediente:

  • ceramide - protejează părul împotriva deteriorării
  • tehnologia SP-94 - regenerează scalpul
  • Filloxan - redă părului volumul pierdut

Mod de aplicare:
Tratamentul se aplică zilnic, pe părul umed. Începeți de la cap. Masați ușor și apoi continuați aplicarea pe lungimea părului. Nu clătiți și continuați cu modelarea părului în coafura dorită. Pentru rezultate optime, utilizați împreună cu Redken Refill Defy sau Refill Retaliate.

Caracteristici

Tipuri de păr
Îngrijire păr subțiat și căderea părului
Efect
stimulează creșterea
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Cerafill Maximize