Redken Color Extend Brownlights balsam nuanțator pentru nuante de par castaniu

2×
Redken Color Extend Brownlights balsam nuanțator pentru nuante de par castaniu
Redken Color Extend Brownlights balsam nuanțator pentru nuante de par castaniu
250 ml
62RON

24,80RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RED02080 | În stoc

NUANȚELE RECI SUNT TRENDY! Nuanțe reci și cool, acum pentru blonde și brunete. Verifică aici.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 16.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Redken Color Extend Brownlights
Caracteristici

Eliminați reflexele nedorite, de portocaliu cald sau de roșu din părul brun. Balsamul neutralizator Redken Brownlights este potrivit atât pentru brunetele naturale, cât și pentru cele vopsite, pentru păr brun șuvițat sau după balayage.

Rezultatul utilizării regulate a balsamului este eliminarea nuanțelor nedorite, de la arămiu până la roșu, pentru a obține o nuanță de păr rece, cu o strălucire superbă. Culorile reci sunt trendy și dvs. veți fi la fel!

Caracteristici:

  • tratament nuanțator, pentru nuanțe reci de castaniu
  • îngrijește părul brun, natural sau vopsit
  • neutralizează subtonurile de cupru, portocaliu și roșu
  • întreține durabil nuanțele de păr reci
  • conferă părului un aspect strălucitor și sănătos
  • asigură părului hidratarea necesară

Ingrediente:

  • proteine de grâu - conferă strălucire, flexibilitate și finețe
  • pigment albastru - elimină reflexele arămii și portocalii din păr
  • fără sulfați

Aplicare:
Distribuiți produsul de-a lungul părului spălat cu șampon. . Lăsați să acționeze 5-10 minute. Clătiți. Aplicarea poate cauza colorarea temporară a pielii, de aceea recomandăm utilizarea mănușilor de protecție.

Sfat Notino:
Ideal este să folosiți produsul ca pe o îngrijire completă, împreună cu șamponul Color Extend Brownlights. Pentru a prelungi rezistența efectului rece la părul vopsit, folosiți-l după vizita la salonul de coafură.

Vă interesează care este diferența dintre gamele de neutralizare Brownlights și Blondage?
→ Gama Brownlights, cu pigment albastru este destinată părului natural sau colorat cu ton de 1-5, adică păr brun, cu subtonuri de portocaliu cald până la roșu.

→ Gama Blondage este cea mai bună îngrijire pentru blondele cu ton înalt al părului, 6-10. În acest caz, pigmenții violeți compensează reflexele nedorite, de galben până la portocaliu.

Notă importantă

A se evita contactul cu ochii.

Întregul text

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Efect
Protecția culorii
Tipul scalpului
toate tipurile de scalp

Despre brand Redken

Cosmeticele Redken | Redken Laboratories, au fost fondate în 1960, de către actriţa şi femeia de afaceri americană Paula Kent. După propria mărturisire, aceasta era frustrată de faptul că multe dintre produsele folosite de stiliştii şi de artiştii cosmeticieni din acea vreme aveau o acţiune iritantă. Ca urmare, s-a decis să dezvolte şi să lanseze produse cosmetice pentru păr, care să poată fi utilizate în siguranţă chiar şi de către persoanele cu pielea sensibilă - şi a reuşit. Aproximativ 33 de ani mai târziu, Redken a devenit parte integrantă a gigantului L'Oreal.
Paula şi stilistul ei personal, Jheri Redding s-au concentrat încă de la început pe cercetarea în domeniul tehnologiei proteinelor (părul este compus în principal din proteine) şi al pH-ului (un pH acid, de 4,5-5,5, completează pH-ul natural al părului şi al pielii). Paula a insistat ca produsele Redken să fie recomandate exclusiv de cosmeticienele licenţiate, din saloanele de înfrumuseţare profesioniste.
Şampoanele, balsamurile, spray-urile, măştile şi celelalte produse Redken au câştigat o imensă popularitate, datorită faptului că acţionează foarte repede - părul deteriorat se regenerează chiar şi după un singur tratament. Redken oferă, de asemenea, o gamă largă de produse, astfel încât fiecare îşi găseşte unul preferat. Indiferent dacă suferiţi de mătreaţă, dacă expuneţi părul razelor solare, dacă îl uscaţi cu foehnul sau dacă îl întindeţi cu placa ori vă luptaţi fără succes cu alopecia, Redken are soluţia potrivită pentru dumneavoastră!
Prin urmare, nimeni nu este surprins de faptul că Redken a devenit brandul favorit pentru o serie de celebrităţi, fiind poreclit „cosmetică hollywoodiană“. Redken Laboratories se străduieşte să fie fidel motto-ul său „prin ştiinţă, spre frumuseţe“, datorită căruia se poate lăuda cu peste de şaizeci de patente la nivel mondial - de exemplu, Interbond Conditioning System (ingrediente care transformă structura interioară a părului, îmbunătăţind în acelaşi timp aspectul său exterior) sau 3D Repair Complex (o combinaţie unică de proteine, ceramide şi lipide naturale).
Brandul Redken îi va atrage cu siguranţă pe toi cei care doresc să aibă un păr minunat şi sănătos, chiar fără a fi nevoie să viziteze coaforul, care au probleme cu arsurile şi cu mâncărimile scalpului şi nu pot folosi orice produse cosmetice, care sunt creativi şi le place să creeze diferite coafuri neobişnuite sau care caută produse specializate (de exemplu, pentru părul blond).  

Rating Redken Color Extend Brownlights2