Treci la conținutul principal
Rimmel Match Perfection fond de ten lichid SPF 20

Recenzii Rimmel Match Perfection

fond de ten lichid SPF 20

Fondul de ten lichid Rimmel Match Perfection SPF 20, cu o formulă bazată pe o nouă tehnologie, se adaptează perfect la ten, pentru un efect perfect uniformizat, neted și deosebit de frumos.

22RONfolosind codul brands
Introduceți codul în coșul de cumpărături
-30%
Cumpără

Fondul de ten lichid Rimmel Match Perfection SPF 20, cu o formulă bazată pe o nouă tehnologie, se adaptează perfect la ten, pentru un efect perfect uniformizat, neted și deosebit de frumos.

Cumpără

Rimmel Match Perfection recenzie20

4.5
60
10
8
1
3
Vizualizează evaluarea în funcție de caracteristici
simplitatea aplicării
calitatea cosmetică
satisfacția rezultatului final
Cele mai noi
  1. il recomand! 💗
    delia
    15 martie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  2. Nu știu cum e pentru voi, dar pentru tenul meu gras nu e deloc potrivit. Toata fața strălucește după 2-3 ore, chiar și iarna, parcă sunt acoperită cu o peliculă de ulei. Probabil e vina mea că am ales fondul de ten după recenziile pozitive, fără să mă documentez despre tipul de ten pentru care e recomandat.
    Alina M.
    17 ianuarie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  3. Recomand!❤️🥰
    Andreea D.
    15 ianuarie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  4. recomandat❤️❤️❤️❤️❤️
    Anastasia
    12 ianuarie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  5. Rezista peste zi (dupa 8 ore de munca), nu crapa, nu se strange, nu se formeaza pete. Cu toate ca am ales nuanta cea mai deschisa, tot mi se pare destul de portocalie fata de tenul meu. Insa nu se formeaza efectul de masca. Recomand, un fond de ten cu consistenta lejera, usor de aplicat.
    Alina
    4 ianuarie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  6. Culorile de pe site sunt ciudatele, eu am fost sa l testez in magazin. Pentru tenul meu gras fondul de ten arata chiar bine si dupa 4-5 ore, vremea fiind rece, astept sa vad cum va fi vara. Eu zic ca merita incercat, pretul e foarte accesibil.
    Alexia
    14 decembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  7. Fondul meu de ten preferat in categoria drugstore. acoperire medie finish satinat
    Gabriela
    20 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  8. Genial. Nuanta se potriveste cu imaginea, formula este lightweight si buildable, as zice ca are acoperire medie. Recomand.
    Maria
    10 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  9. Sincer sa spun, ma așteptăm la mai mult de la acest fond de ten, dar nu pot spune ca m a dezamăgit... am auzit doar de bune de el, doar ca dacă alegi sa folosești fondul de ten înainte de baza de machiaj, rezultatul nu este prea satisfăcător... în rest,se aplica ușor, iar nuanță mi se potrivește, totul la un preț foarte bun.
    eira
    2 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  10. Cel mai bun fond de ten, nu încarcă tenul, hidratează și acoperă super bine, tot ce poți să îți dorești de la un fond de ten!
    Anamaria
    1 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  11. I-am luat acest fond de ten mamei mele, are un ten matur iar acest fond de ten se așează foarte frumos pe tenul ei. Nu se transfera chiar dacă nu folosești pudra, tenul are un aspect sănătos după aplicare și rezista toată ziua.
    Alexandra
    20 august 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  12. Acest fond de ten este bun pentru tenul uscat,dar deși am luat cea mai deschisa nuanță, pentru tenul meu este tot înscrisă nuanță, are un subton portocaliu.
    Alexandra
    14 august 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  13. Este ok, însă având tenul mixt parca nu este cea mai buna alegere
    Alina
    12 august 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  14. Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat
    Iuliana
    14 mai 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  15. Poate e bun ptr ten uscat,normal...eu am tenul mixt.Se blenduieste greu și tenul ramane pătat.Nu,ptr mine nu a funcționat.
    Crivaț
    20 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  16. Este superrr.Nuanța mi se potrivește ,iar acoperirea este medie spre mare.
    Ana T.
    5 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  17. Mi am cumparat a doua noanta,crezand ca o sa-mi fie buna dar noantele sunt mult mai inchise pe site si acest produs pe tenul meu este portocaliu,in rest este ok.Are o acoperire mica
    Alesia
    9 martie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  18. Nu este bun deloc , există altele mult mai bune și mai ieftine .
    Sara M.
    5 februarie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  19. Un fond de ten ok, acoperire mică spre media însă nuanțele mi se par mai închise în realitate decât pe site
    Simona L.
    16 ianuarie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  20. Folosesc acest fond de ten de ani de zile, are acoperire mica spre medie, dar se simte foarte lejer pe ten si faptul ca are SPF e cel mai mare plus.
    Maria
    2 ianuarie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |