Treci la conținutul principal
Kérastase Specifique Bain Divalent curatarea profunda a scalpului pentru un scalp seboreic

Recenzii Kérastase Specifique Bain Divalent

curatarea profunda a scalpului pentru un scalp seboreic

Șamponul de baie, Kérastase Spécifique Bain Divalent, este destinat îngrijirii părului care se îngrașă la rădăcini și rămâne sensibil pe lungimi. Îi redă echilibrul și eliberează pielea de excesul de sebum, răsfățând totodată părul cu o doză de hidratare bogată. Pentru ca părul să nu-și piardă lejeritatea și volumul și să strălucească de sănătate.

Cumpără

Șamponul de baie, Kérastase Spécifique Bain Divalent, este destinat îngrijirii părului care se îngrașă la rădăcini și rămâne sensibil pe lungimi. Îi redă echilibrul și eliberează pielea de excesul de sebum, răsfățând totodată părul cu o doză de hidratare bogată. Pentru ca părul să nu-și piardă lejeritatea și volumul și să strălucească de sănătate.

Cumpără

Kérastase Specifique Bain Divalent recenzie20

3.6
17
2
8
4
Vizualizează evaluarea în funcție de caracteristici
simplitatea aplicării
calitatea cosmetică
satisfacția rezultatului final
Cele mai noi
  1. Este cel mai bun șampon pe care l-am încercat pentru scalp gras…nu am văzut o schimbare foarte mare în privita sebumului dar o ușoară îmbunătățire se simte,mă gândesc ca în timp o să se vadă rezultate mai bune..dar iubesc cum îmi lasă părul
    Bianca Alexandra M.
    12 iulie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  2. Are un miros frumos, mentolat și racorește scalpul dar atât. Eu am un scalp foarte gras, la modul ca ma spăl azi, iar următoarea zi sera iar trebuie sa ma spăl, pt. ca parul arată foarte murdar și uleios, în aceste caz samponu nu m-a ajutat cu nimic. Am incercat toata gama (șampon scrub și masca) dar nici asta nu a avut nici un efect.
    Rebe
    22 ianuarie 2024
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  3. Sunt foarte mulțumită de toate produsele achiziționate de la Notino, în general sunt produse de Brand precum Kerastase, Lancome,Paco Rabanne,produse de top,recomand cu mare drag
    Mariana
    30 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  4. Un produs care pentru mine nu e deloc potrivit. Dupa cateva saptamani parul este foarte incurcat, aspru iar scalpul se ingrasa mai rau ca inainte. Dupa fiecare spalare trebuie sa folosesc balsam sau masca ca sa il pot descurca.
    Isa
    23 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  5. Un sampon foarte bun pentru scalpul gras sau predispus la dermatita seboreica. Nu creeaza leziuni in plus si merge folosit, ca si Genesisul, intre spalarile de intretinere cu un sampon medicinal. Parul este foarte curat si lucios.
    Alexandra
    19 noiembrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  6. Este o risipă de bani. Într-adevăr, are un miros plăcut mentolat și răcorește scalpul, dar nu a avut niciun efect, părul fiind la fel ca înainte de a folosi șamponul.
    Maria
    29 octombrie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  7. Am copiat o recenzie anterioara, deoarece nu as fi putut nici eu sa formulez altfel parerea mea despre acest sampon: Total dezamăgită de acest produs. Am ezitat mult timp să îl cumpăr, din cauza prețului, și mi-am pus mari speranțe în el, mai ales că este destul de lăudat în online. Eu am scalpul gras și mi se îngrașă părul la o zi după spălare, așa că am nevoie de ceva mai degresant. Nu a fost deloc cazul cu acest produs, nu a curățat deloc bine în cazul meu și am renunțat să îl mai folosesc după o lună de testare.
    Noémi
    14 iunie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  8. Sunt la al doilea flacon, am scalp cu tendință de îngrășare și vârfuri ușor uscate. Funcționează bine.
    Crina R.
    17 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  9. Samponul curăță foarte bine scalpul si lasa ub miros care persista foarte mult, însa lasa parul foarte moale si fara volum
    Carmen G.
    17 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  10. Nu l-as mai cumpara. Da impresia ca parul este foarte curat dar îl usucă. Când aplic masca parul este atât de încurcat încât se rupe când încerc sa îl descurc. Dupa doua zile parul este mai gras ca de obicei. Produsele de la kerastase au preturi prea mari pentru ce promit, l'oreal professionnel și joico sunt cu mult peste.
    Cristina A.
    12 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  11. L-am cumpărat pentru recenziile sale pozitive, dar eu nu îl recomand. Are un miros okay, spală bine dar este prea puternic pentru scalpul meu. Mi-l usucă prea tare, iar din această cauză produc și mai mult sebum. După aprox. 10 ore se îngrașă
    Nuțu T.
    7 aprilie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  12. Total dezamăgită de acest produs. Am ezitat mult timp să îl cumpăr, din cauza prețului, și mi-am pus mari speranțe în el, mai ales că este destul de lăudat în online. Eu am scalpul gras și mi se îngrașă părul la o zi după spălare, așa că am nevoie de ceva mai degresant. Nu a fost deloc cazul cu acest produs, nu a curățat deloc bine în cazul meu și am renunțat să îl mai folosesc după o lună de testare.
    Andreea
    30 martie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  13. Este a doua oara când comand acest produs. În cazul meu funcționează. Parul are mai mult volum și se murdărește mai greu.
    MIHAELA T.
    12 martie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  14. pentru mine nu a functionat. mi a incarcat parul si mi a ingrasat scalpul a doua zi. miroase bine, textura e placuta dar ....atat
    Nicoleta
    5 martie 2023
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  15. Produsele Kerastase sunt excelente si fac exact ce scrie pe eticheta. Trebuie doar sa stii ce produs sa alegi in functie de parul pe care il ai. Eu le folosesc de mai bine de 20 de ani si intre timp am mai incercat multe alte brand-uri dar m-am intors mereu la Kerastase.
    Anne
    30 decembrie 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  16. Un produs foarte bun,chiar se simte diferenta,parul se menține curat mai mult timp!
    Delia I.
    10 decembrie 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  17. Super produs! il folosesc din anul 2000. Am incercat si alte produse din gama Kerastase, presum si alte marci, insa pentru parul lung cu tendinte de ingrasare acesta este ideal. Curata foarte bine scalpul, nu usuca lungimile si are un parfum placut. Am incercat si noile produse din aceasta gama (scrubul si masca) si se completeaza foarte bine. Folosesc intotdeauna si Uleiul Elixir Ultime L'huile Originale.
    Iulia
    31 august 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  18. Un sampon bun care curata bine, miroase plăcut si cam atat. Nu mi se pare ca a reglat cumva secreția de sebum. Recipientul samponului nu e practic deloc.
    Crina I.
    23 august 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată
  19. Imi place, recomand!
    Csilla
    17 iunie 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
  20. Îmi place mult cum e parul după spălare. Reușesc să răresc spălarea la 3 chiar 4 zile.
    Mihaela S.
    10 iunie 2022
    A fost această recenzie de ajutor?
    |
    Recenzie verificată