RasasiScent Odyssey Musk set cadou unisex

Rasasi Scent Odyssey Musk set cadou unisex
Rasasi Scent Odyssey Musk set cadou unisex

Cod: RSS02792 | Acest produs este momentan indisponibil

Hareer Eau de Parfum 7,5 ml + Naqaya Eau de Parfum 7,5 ml + Sharqi Eau de Parfum 7,5 ml

Descriere Rasasi Scent Odyssey Musk
Compoziție

De ce v-ați limita la un singur parfum, când există atâtea? Setul de parfumuri unisex Rasasi Scent Odyssey Musk este modul ideal de a încerca mai multe compoziții parfumate. Alternați parfumurile în funcție de dispoziție sau de ocazie și savurați diversitatea oferită de acest set.

Caracteristici:

  • unisex – pentru bărbați și femei

Setul conține:

  • Hareer Eau de Parfum 7,5 ml
  • Naqaya Eau de Parfum 7,5 ml
  • Sharqi Eau de Parfum 7,5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale
Tipuri de seturi
Seturi pentru voiaj, set cadou

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Scent Odyssey Musk