RasasiScent Odyssey La Yuqawam Pour Homme set cadou I. pentru bărbați

Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Homme set cadou I. pentru bărbați
Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Homme set cadou I. pentru bărbați

Cod: RSS02790 | Acest produs este momentan indisponibil

Pour Homme Eau de Parfum 7,5 ml + Tobacco Blaze Eau de Parfum 7,5 ml + Ambergris Showers Eau de Parfum 7,5 ml

Descriere Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Homme
Compoziție

Nu vă puteți decide ce parfum vi se potrivește cel mai bine? Setul de parfumuri bărbătești Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Homme conține miniaturile câtorva parfumuri, cu care puteți mirosi în fiecare zi altfel. Pe care-l alegeți primul?

Caracteristici:

  • bucură orice bărbat
  • foarte potrivit pentru a fi oferit cadou

Setul conține:

  • Pour Homme Eau de Parfum 7,5 ml
  • Tobacco Blaze Eau de Parfum 7,5 ml
  • Ambergris Showers Eau de Parfum 7,5 ml

Compoziție

Grupe de parfumuri
altele
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Scent Odyssey La Yuqawam Pour Homme