RasasiRumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați

4×
Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați
Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui Eau de Parfum pentru bărbați
Economisiți
410RON

Economisiți 67%
50 ml
135RON

270,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0583 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine joi 23.09.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 23.09.2021

Descriere Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui
Compoziție

O creație inconfundabilă pentru personalități unice, inspirată de lumea animalelor. Apa de parfum pentru bărbați Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui oferă o notă extrem de personală și senzuală, pentru a vă atinge toate obiectivele propuse. O aromă potrivită gentlemanului modern, cu simțurile mereu active și o forță interioară greu de egalat.

  • parfum oriental
  • pentru bărbatul extravagant
  • pentru zi, mai ales pentru vreme caldă

Compoziția parfumului
Amestecul surprinzător începe cu note de vârf proaspete de lămâie, mandarină și piper roz, care se îmbină cu inima florală de lavandă, iasomie și trandafir, adăugând simfoniei un acord rafinat și irezistibil. Acest preludiu fresh-floral se pierde într-o bază solidă, pământie, de mosc, chihlimbar și boabe de tonka.

Povestea parfumului
Colecția Rumz al Rasasi este inspirată de lumea imprevizibilă a animalelor. Fiecare parfum coincide cu trăsăturile directe ale unui dominant al sălbăticiei. Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui are ca avatar crocodilul ascuns în apele tulburi, de unde observă și atacă cu o forță brută, de neimaginat. Este descrierea bărbatului modern, misterios și totuși discret.

Compoziție

Grupe de parfumuri
picante

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Rumz Al Rasasi Crocodile Pour Lui3