Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela Eau de Parfum pentru femei

3×
Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela Eau de Parfum pentru femei
Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela Eau de Parfum pentru femei
35 ml
63RON

180RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: RSS0105 | 3 de buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
marți 09.03.2021
Ridicare personală
începând de mâine luni 08.03.2021

Descriere parfum Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela
Compoziție

Combinația de delicatețe și forță, proprie fiecărei femei, și-a primit acum expresia în lumea parfumurilor. Apa de parfum Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela dezvăluie toate aspectele personalității dvs. și vă completează farmecul unic.

  • parfum oriental
  • parfum floral
  • alegerea ideală pentru o femeie cu gândire liberă
  • parfum cald, ideal pentru vreme rece

Compoziție

Compozitie
tabac, cihlimbar, sofran, mosc, trandafir
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Mukhallat Lil Abhaya Wa Shela3