Rasasi Jewel

eau de parfum pentru femei 50 ml

3×
Rasasi Jewel eau de parfum pentru femei 50 ml
Rasasi Jewel eau de parfum pentru femei 50 ml
50 ml

Cod: RSS0938 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Rasasi Jewel

Parfumul Rasasi Jewel este acea aromă pur feminină cu care te remarci în orice societate.

  • parfum floral lemnos
  • pentru femeia romantică
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
bergamota, lamaie, mandarina
Note inima
floare de portocal, iasomie
Note baza
cedru, patchouli
Grupe de parfumuri
citrice, florale

Despre brand Rasasi

Parfumul  Rasasi | Rasasi- aroma de Dubai. Industria de parfumuri Rasasi este o afacere de familie fondata in 1979 in Dubai de  Abdulem Razzak Kalsekarem. Viziunea lui este acum continuata de cei sase fii ai lui, iar de peste trei decenii, Rasasi si-a contruit o reputatie de marca puternica, care produc unele dintre cele mai bune si cele mai exclusiviste parfumuri de pe piata mondiala.
Mai mult, acest brand cunoscut la nivel mondial si-a castigat reputatia pentru calitatea, lux si eleganta produselor sale. Puteti alege intre parfumuri de femei si barbati, un stil oriental si occidental unisex.
Obiectivul Rasasi este sa fie lider permanent pe piata mondiala in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea de inalta calitate a parfumurilor. Se bazeaza pe relatii puternice cu clientii, o crestere durabila si progresul stiintific in dezvoltarea produselor.
Marca de parfumuri Rasasi ofera o selectie larga de parfumuri care exprima personalitatea purtatorului sau. Cele mai de succes includ parfumul La Yuqawam Pour Femme (in araba irezistibil) cu note aromatice de bergamota, lamai si tamaie in combinatie cu ylang ylang, scortisoara si piper rosu. Parfumul pentru femei Bushra cu caracter oriental, are arome lemnoase de ienupar, molid si grapefruit. Parfumul Egra pentru barbati este unisex, oriental, cu o predominanta de Afshan tonuri florale si sofran.
Marca Rasasi are o selectie larga de parfumuri in stil oriental si occidental ademenitoare nu numai pentru calitatea si individualitatea lor, dar, de asemenea, si sticlele  parfumurilor sunt  deosebite.

Rating Rasasi Jewel

Adaugă o nouă recenzie

4.0
3 Evaluare
1
2
aspectul flaconului
persistența parfumului
intensitatea
impresia generală