RasasiDhanal Oudh Estethnay Eau de Parfum unisex

Rasasi Dhanal Oudh Estethnay Eau de Parfum unisex
Rasasi Dhanal Oudh Estethnay Eau de Parfum unisex
45 ml

Cod: RSS0407 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Rasasi Dhanal Oudh Estethnay
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Rasasi Dhanal Oudh Estethnay se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • parfum oriental
  • parfum potrivit pentru fiecare zi
  • unisex – pentru bărbați și femei

Compoziție

Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Rasasi

Lăsați-vă vrăjiți de parfumurile luxoase din atelierul brandului Rasasi, din Dubai. Cuceresc în egală măsură pe iubitorii parfumurilor orientale clasice, ca și pe cei care preferă compozițiile mai lejere și mai fresh. Descoperiți un nou univers de arome exotice inedite.

Rasasi este o afacere familială, lansată în anul 1979. Fondatorul Abdul Razzak Kalsekar a avut, de la bun început, o viziune simplă - fiecare parfum Rasasi cucerește prin calitate, prin personalitate și prin exclusivitate. Încercați creația orientală Eau de Parfum Rasasi La Yuqawam, în a cărui versiune feminină pulsează tonuri de lemn de santal, de scorțișoară și de mosc delicat. Versiunea masculină cuprinde note de ambră, de piele și de piele de căprioară, acompaniate de acorduri lemnoase.

Dacă preferințele dvs. tind spre compoziții clasice, alegeți Rasasi Blue Lady, un buchet de flori proaspete, cu adieri citrice. Tonurile de fructe și flori vă vrăjesc și în senzuala apă de parfum Rasasi Hawas For Her. Hawas dispune și de o versiune masculină, unde domină notele de ambră, de bergamotă și de flori de portocal.

Rating Rasasi Dhanal Oudh Estethnay