Ralph Lauren Polo Red Rusheau de toilette pentru bărbați

Ralph Lauren Polo Red Rush eau de toilette pentru bărbați
Ralph Lauren Polo Red Rush eau de toilette pentru bărbați
Promoție
Livrare gratuită
200 ml
335RON

Cod: RAL05882 | În stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
joi 24.09.2020
Ridicare personală
joi 24.09.2020

Descriere parfum Ralph Lauren Polo Red Rush
Compoziție

Apa de toaletă Ralph Lauren Polo Red Rush este un parfum bărbătesc electrizant, cu note de mandarină roșie, de mentă proaspătă și de lemn de cedru. Induce pe loc o senzație de prospețime și de energie și vă dinamizează încrederea în sine, ori de câte ori aveți nevoie.

  • un parfum citric aromatic
  • potrivit pentru fiecare zi și pentru orice ocazie
  • parfumul a fost lansat în anul 2018

Compoziția parfumului
Aroma Polo Red Rush surprinde cu intensitatea mandarinei roșii, completată cu ulei de grepfrut, cu tonuri efervescente de ulei de lămâie și cu acorduri de ananas. În inima compoziției, absolutul de flori de portocal se amestecă cu uleiul de mentă și cu acordurile de lavandă, de măr roșu și de șofran. Lemnul de cedru, moscul și cafeaua din notele de bază ale apei de toaletă țes, împreună, un voal catifelat și irezistibil, care vă îmbracă irezistibil ore în șir.

Compoziție

Notele de mijloc - (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se disipesc. Notele de mijloc au o persistență de două până la trei ore.
Note varf
ananas, lamaie, grapefruit, mandarină roșie
Notele de vârf - Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note inima
floare de portocal, mar rosu, lavanda, mentă, șofran roșu
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
lemn de cedru, mosc, cafea roșie
Grupe de parfumuri
citrice, lemnoase

Am scris despre Ralph Lauren Polo Red Rush
Articole

Despre brand Ralph Lauren

Parfum Ralph Lauren | Ralph Lauren - Designerul american s-a nascut in 14 octombrie 1939 la New York. Inca de la inceput, din anul 1967, brand-ul Ralph Lauren a fost destinat elitei sociale, folosind elemente ce evoca aristocratia engleza. Primul magazin Ralph Lauren a fost deschis in anul 1971 in Beverly Hills, iar mai apoi s-a extins in toata lumea, magazinele acestui producator gasindu-se in orase ca Londra, Paris sau Shanghai. Parfumurile Ralph Lauren au fost introduse la finalul anilor 70 si au devenit rapid un departament important al brand-ului. Toate produsele acestui creator se remarca printr-un caracterul nobil, de lux.

Rating Ralph Lauren Polo Red Rush