Îngrijirea de lux a părului, fără compromisuri

De la profesioniști, pentru profesioniști. Cu o tradiție datând din 1997, brandul american de lux Alterna creează produse pentru îngrijirea părului, cu un amestec potent de calitate de top și performanță fără compromisuri, oferind o experiență unică și somptuoasă, cu produse blânde, testate clinic.
Alterna se inspiră din știință și din ultimele inovații în cosmetică. Pune accentul pe compoziția produselor și pe o experiență de lux somptuos pentru consumator, reinventând universul cosmeticelor pentru păr cu tehnologii alternative, de pionierat.

întregul text ascundeți textul

Natural. Confirmat. Profesional.

Produsele brandului Alterna folosesc ingrediente naturale rare, precum caviarul sau bambusul. Nu conțin substanțe agresive sau sintetice, iar rezultatele se simt după prima utilizare.

întregul text ascundeți textul

Extract de caviar
cele mai bune produse pentru părul dvs. provin din natură

Caviarul conținut în produsele Alterna provine de la o specie de sturion siberian, care trăiește în apele din sudul Franței. Este recoltat prin metode sustenabile, fiind una dintre cele mai bogate surse de acizi grași Omega-3. Extractul de caviar restabilește umiditatea în interiorul cuticulei părului, conferindu-i flexibilitate și o strălucire de vis.

întregul text ascundeți textul

AGE-CONTROL COMPLEX®
pentru un păr mai tânăr și mai sănătos

Complexul unic și brevetat se bazează pe descoperirile științifice în domeniul îngrijirii pielii, care diminuează simptomele îmbătrânirii fibrelor părului. Combină extractul de caviar cu nutrienți și antioxidanți, care previn deteriorarea cuticulei, oferă părului un aspect sănătos și radiant, ca infuzat cu energie nouă.

întregul text ascundeți textul

Restructuring Bond Repair
gata cu părul slăbit și deteriorat

Gama de tratament pentru păr Restructuring Bond Repair este ideală pentru părul slăbit și deteriorat. Este formulată folosind tehnologia exclusivă Caviar Bond Enforcing Technology, care ajută la reîntregirea, la reconstruirea și la etanșarea cuticulei, timp de până la 10 spălări. Este dovedit clinic că reduce ruperea și despicarea vârfurilor, cu până la 99 %.
Pentru un păr reparat și restructurat în profunzime, care arată și se simte ca nou, încercați șamponul regenerator pentru păr slăbit Alterna Anti-Aging Restructuring Bond Repair, împreună cu balsamul regenerator și cu tratamentele ulterioare din aceeași gamă.

întregul text ascundeți textul

tracking pixel