Rimeluri și geluri pentru sprâncene

Vopsele pentru sprâncene
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Rimeluri și geluri pentru sprâncene
Ai ales
  • Mesauda Milano

Accentuați și fixați sprâncenele dintr-un singur gest! Forma corectă a sprâncenelor vă subliniază frumusețea naturală și încadrează chipul. Veți alege un gel colorat pentru sprâncene, pentru a le colora și a le contura, sau preferați un gel transparent pentru sprâncene, incolor, pentru a fixa totul perfect? Cu un gel dotat cu o perie de aplicare practică sau cu rimelul pentru sprâncene, modelarea sprâncenelor devine o joacă pentru oricine.

Avantajele rimelului și a gelului pentru sprâncene

  • Gelul are o structură lejeră.
  • Aplicare super ușoară.
  • Conturează natural sprâncenele.
  • Gelul incolor pentru sprâncene fixează sprâncenele care nu au nevoie de accentuare.
  • Peria rimelului completează locurile dintre firele individuale.

Cum se folosesc gelul și rimelul pentru sprâncene?

Nuanța se selectează în funcție de culoarea naturală a sprâncenelor; este de preferat să alegeți o nuanță ușor mai deschisă, pe care o puteți intensifica prin stratificare. Scoateți peria din flacon, ștergeți ușor excesul, aplicați o cantitate adecvată de gel pe sprâncene și periați-le cu peria. Lăsați culoarea să se usuce pe sprâncene.

Nu subestimați modelarea și îngrijirea sprâncenelor. Alegeți calitatea, sub forma rimelurilor și a gelurilor pentru sprâncene de la L´Oréal Paris, Maybelline sau Catrice, și bucurați-vă de un rezultat perfect, care persistă întreaga zi!