MACHIAJ ȘI COSMETICĂ DECORATIVĂ

Machiaj
Unghii
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Paleta
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Pensule și bureți de machiaj
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Accesorii
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Seturi cosmetice
Nu conține produse compatibile cu aceste filtre.
Ai ales
  • Promoție
  • Shiseido
Filtru
Interval de prețuri

la

Cadouri și oferte speciale
Ratingul
  •   6
  •   3
  •   1
Cele mai vândute

PALETE DE MACHIAJ

Paletele de machiaj profesionale sunt alegerea multor pasionați de beauty din câteva motive simple. În primul rând, acestea sunt disponibile  într-o varietate de culori, sunt intens pigmentate, ușor de mixat și de aplicat. Particulele de machiaj sunt fine și catifelate,  iar culorile sidefate au un mod aparte de a lumina tenul. Orice paletă bună oferă un finisaj excelent, fie că este vorba de o paletă de farduri, de ruj, pentru conturul feței sau pentru sprâncene.

La Notino, găsești diverse variante de palete de machiaj de la branduri emblematice până la produse excepționale la prețuri accesibile. Orice produs alegi, important este ca la finalul sesiunii de machiaj, să obții un look unitar.

PALETE DE MACHIAJ - FARD DE PLEOAPE

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette

Această paletă este disponibilă în 6 variante diferite. Alege-o pe cea potrivită în funcție de culorile pe care le folosești în mod frecvent: "Ash" dacă preferi un gri rece sau albastru, "Phoenix" pentru nuanțele superbe de roșu și coral, "Smokey & Highlight" pentru priviri îndrăznețe „smokey eyes”, "Brights" pentru culori vii, strălucitoare, și "Neutru cald" și "Neutri Cool", în funcție de nuanța tenului. Fiecare paleta NYX Professional Makeup Ultimate Shadow are 16 farduri de pleoape în diferite texturi, nuanțe și finisaje: mat, satinat, strălucitor și metalic. 

Cum folosești paletă de fard de pleoape în funcție de culoarea ochilor:

  • Ochi albaștri: culorile închise evidențiază ochii albaștri. Un fard negru va contura întotdeauna perfect ochii albaștri. Pentru un look glam, o nuanță aurie funcționează la fel de bine.
  • Ochi verzi: bronz, cupru, și tonuri de auriu sau derivate de auriu pun în evidență ochii verzi. „Gunmetal gri” și silver captează atenția într-un mod extraordinar.
  • Ochi căprui și negri: albastru, violet, smarald și orice culoare vibrantă arată foarte bine în machiajul ochilor căprui. Folosirea culorilor contrastante dau strălucire ochilor căprui iar tonuri de aur roz și cupru, de asemenea, luminează fantastic ochii căprui.

PALETE DE MACHIAJ PENTRU CONTURUL FEȚEI

Paleta pentru conturul feței L’Oreal Infailible

Cu această paletă profesională de conturare a feței  realezezi un sculpting eficient care iți pune în evidență trăsăturile fetei. Folosește o nuanță mai închisă decât culoarea naturală a pielii pentru a sculpta pomeții și o nuanță mai deschisă decât pielea ta pe zonele care reflectă lumina în mod natural cum ar fi partea de sus a pomeților și a sprâncenelor. Fardul are particule fine, intens pigmentate, care se amestecă ușor și creează un ten frumos sculptat cu un aspect sănătos.

PALETE DE MACHIAJ IEFTINE ȘI BUNE

Makeup Revolution Reloaded Palette Iconic 3.0

Revolution Re-Loaded Iconic 3.0 este una dintre cele mai bine vândute palete de farduri de pleoape ale companiei. Oferind o valoare incredibilă, cu 15 farduri puternic pigmentate, această paletă versatilă oferă un mix de culori mătăsoase, ușor de purtat, cu rezistență îndelungată. Adaugă  căldură și intensitate cu 11 finisaje strălucitoare în nuanțe de golden rose, piersică și chihlimbar. Pentru un look dramatic experimentează cu cele 4 nuanțe mate de  maro și bej. Apoi folosește o perie mică ascuțită pentru a crea un efect de „smokey eye”.  Revolution Re-Loaded Iconic 3.0 este paleta esențială pentru machiajul tău de zi cu zi ochi.   

Reloaded Palette Affection

Din categoria truselor de machiaj ieftine, Reloaded Palette Affection este o paletă cu 15 farduri de pleoape de o calitate excepțională, la un preț accesibil. Toate fardurile sunt cremoase și ușor de amestecat. Fardurile strălucitoare sunt intens pigmentate, ceea ce înseamnă că se aplică ușor și pot fi purtate pe tot parcursul zilei fără să fie nevoie să le reaplici.

PALETE DE MACHIAJ PENTRU SPRÂNCENE

Professional Brow Palette Catrice

Cu paleta profesională pentru sprâncene Catrice este extrem de ușor să-ți conturezi sprâncenele în forma preferată. Ai la dispoziție o varietate de culori și texturi. Fiecare conține 6 farduri pudră, două iluminatoare și o ceară de fixare. Cu o pensulă în unghi schițează forma sprâncenei după care cu fardul de culoare închisă trasează linii fine care imită firele de par. Apoi, cu celălalt capăt al pensulei aplică pudra pentru a obține o culoare intensă și o mai bună definire.

PALETE  DE MACHIAJ DE BUZE

Paletele de machiaj de buze sunt utile atunci când vrei să creezi combinații unice de culori și texturi. Ardell Pro Lipstick Palette a fost creată de make-up artiști profesioniști și de pasionați în arta machiajului.  Formula cremoasă menține buzele hidratate, în timp ce o singură aplicare de produs creează o culoare intensă, fabuloasă. Paleta este disponibilă în două variante: „Natural” cu nuanțe de bej și roz și „Bold” cu nuanțe de roșu. Culorile pot fi purtate ca atare sau mixate pentru un look personalizat.

PALETE DE MACHIAJ EMBLEMATICE

Chanel Les 4 Ombres în Noir Supreme

Probabil una dintre cele mai cunoscute palete de fard de pleoape, Les 4 Ombres este o parte integrantă a brandului Chanel. O armonie de nuanțe atemporale, cu un finisaj mat, satinat sau metalic, oferind variații și contraste nesfârșite. O paletă practică și portabilă pentru un machiaj luminos, de lungă durată într-o singură nuanță sau mixat, de la cele mai light până la cele mai intense.

Pentru un machiaj luminos aplică și amestecă delicat o singură nuanță deschisă pe întreaga pleoapă, până sub arcul sprâncenei. Dacă optezi pentru un machiaj mai complex, amestecă nuanțele deschise sub sprâncene și nuanțele închise pe pleoape sau într-o formă triunghiulară spre partea exterioară a ochiului. Pentru un efect intens, contrastant mixează trei nuanțe împreună. Aplică baza de machiaj pe întreaga pleoapă, până la osul sprâncenei, nuanța medie pe pleoapă și nuanța închisă de-a lungul bazei genelor. Apoi amestecă cele trei nuanțe împreună și asigură-te că finisajul este perfect.