Produse pentru curățarea băii

Nu-i așa că, în baie, preferați să vă relaxați mai mult și să curățați mai puțin? Nu e nevoie să frecați la greu fiecare colțișor. Alegeți produse de calitate pentru curățarea băii și soluții anticalcar, cu care scăpați rapid de toate petele, de calcar și de urmele de săpun uscate, pentru a obține suprafețe curate și robinete oglindă.

3 sfaturi pentru curățarea ușoară a băii

  • În sala de baie, ca în toate celelalte camere, începeți curățarea de sus.
  • Folosiți spray-uri pentru curățarea băii sau turnați soluțiile de curățare într-un pulverizator. Aplicarea lor pe suprafețe va fi mai ușoară și mai eficientă.
  • Produsele pe bază de alcool dizolvă săpunul uscat și pasta de dinți. Redă oglinzilor strălucirea.

Cum scăpăm de calcar?

Depunerile de calcar apar în toate sălile de baie, dar sunt mai accentuate în zonele cu apă dură. Puteți evita depunerile de calcar prin curățarea regulată a băii.

În astfel de situații, produsele de curățare clasice nu sunt suficiente și trebuie să folosiți un produs pentru curățarea depunerilor de calcar. Acesta conține acid citric, care înlătură rugina și depunerile de calcar și protejează suprafețele împotriva formării unor noi depuneri.

La notino.ro găsiți produse de curățare de calitate, cum ar fi Cillit, Frosch sau Cif, care vă ajută la curățenie și vă luminează casa.