Produse de curățat mașina de spălat vase

Asigurați-vă că aveți vasele perfect spălate și o mașină de spălat vase funcțională! Pentru întreținerea sa regulată, folosiți un produs de curățat mașina de spălat vase, care elimină toate depunerile și prelungește durata de viață a acesteia.

Ce știu să facă produsele de curățat mașina de spălat vase?

  • Dizolvă grăsimea depusă în interiorul mașinii de spălat vase.
  • Înlătură depunerile de calcar.
  • Asigură o veselă perfect spălată și strălucitoare.
  • Prelungesc durata de viață a garniturilor de etanșeizare.
  • Previn dezvoltarea mirosurilor neplăcute în mașina de spălat vase.

Cum curățăm mașina de spălat vase?

Produsele de curățat mașina de spălat vase pot fi utilizate fie în cadrul unui ciclu de spălare normal, fie într-un ciclu separat, în care porniți aparatul doar cu acest produs de curățat înăuntru. Înainte de a curăța mașina de spălat vase, citiți întotdeauna instrucțiunile de utilizare ale produsului respectiv și țineți cont de temperatura recomandată a apei, precum și de lungimea și de tipul programului.

Cât de des trebuie curățată mașina de spălat vase?

Folosiți un produs de curățat mașina de spălat vase cel puțin 1× pe săptămână. Respectați instrucțiunile de utilizare ale aparatului dvs.

La Notino găsiți produse de curățare pentru mașina de spălat vase, sub formă de gel, de pulbere sau de capsule Finish sau Somat, dar și soluții de clătire sau tablete pentru mașina de spălat vase. Cumpărați de la drogheria online, cu livrare la dvs. acasă!