Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: PRA02886 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow
Compoziție

Uitați de reguli, de granițe și de limite. Apa de parfum unisex Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow se potrivește perfect oricui nu se teme să iasă în evidență din mulțime.

  • pentru caractere cu un stil propriu inedit
  • parfum unisex

Compoziție

Compozitie
lemn de cedru, smochin, piele
Grupe de parfumuri
de fructe, pieloase

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Olfactories Les Mirages - Moonlight Shadow