Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum unisex

Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum unisex
Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light Eau de Parfum unisex
100 ml

Cod: PRA02882 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere parfum Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light
Compoziție

Învăluiți-vă într-un parfum care se încadrează perfect în stilul dvs. și care devine rapid noua dvs. semnătură. Apa de parfum unisex Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light vă cucerește de la prima parfumare și nu va încerca niciodată să vă surprindă.

  • un parfum original, pentru personalități originale
  • parfum unisex

Compoziție

Compozitie
aldehide, angelica, cihlimbar, mosc, commiphora opoponax, smirna, vanilie Madagascar
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Olfactories Les Mirages - Dark Light