Prada La Femme L’Eau Eau de Toilette pentru femei

Prada La Femme L’Eau Eau de Toilette pentru femei
Prada La Femme L’Eau Eau de Toilette pentru femei
Livrare gratuită
100 ml
397RON

397,00RON / 100 ml, incl. TVA
Cod: PRA02116 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 18.06.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Prada La Femme L’Eau
Compoziție

Elegant și plin de prospețime, Prada La Femme, în versiunea apă de toaletă este un parfum al contrastelor și al ingredientelor nobile.

  • un parfum aerat, floral-oriental
  • pentru femeia modernă și îndrăzneață
  • potrivit pentru zi

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu acorduri dulci de mandarină, împletite cu flori exotice de plumeria, care fac legătura cu îmbătătoarea inimă florală. Esențele senzuale de tuberoză și de ylang-ylang se contopesc în baza cu acorduri lemnoase.

Povestea parfumului
Colecția Prada La Femme a fost completată, în anul 2017, cu versiunea L‘Eau, în concentrație de apă de toaletă, care surprinde unirea fluidă a celor două polarități. Fiecare parfum combină formule tradiționale de succes cu esențe inedite, iar succesul depășește toate așteptările.

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
mandarina, frangipani
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
Ylang-Ylang, tuberoza
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
tonuri lemnoase
Grupe de parfumuri
orientale, florale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada La Femme L’Eau