Prada Candy L'Eau Kiss

eau de toilette pentru femei 20 ml Kiss Collection

Prada Candy L'Eau Kiss eau de toilette pentru femei 20 ml  Kiss Collection
20 ml

Cod: PRA0563 | Acest produs este momentan indisponibil

Urmărește disponibilitatea produselor

Prada Candy L'Eau Kiss
20 ml

Urmărește disponibilitatea produselor

Descriere parfum Prada Candy L'Eau Kiss

Parfumul Prada Candy L'Eau Kiss te învăluie într-un voal elegant, devenind o parte indispensabilă a personalității tale.

  • parfum oriental
  • pentru femeia modernă și încrezătoare
  • pentru fiecare zi

Compoziție

Note varf
citrice
Note inima
mazăre dulce
Note baza
benzoin, caramel, mosc
Grupe de parfumuri
orientale

Despre brand Prada

Prezentările de modă ale casei Prada aduc mereu ceva nou, neașteptat și inovator. Dezvăluie colecții unice, compuse din elemente aparent contradictorii, pentru a provoca reacții - intense, furtunoase, emoționale și intelectuale. Fiecare parfum Prada reflectă, în stil propriu, dar cu același succes, abordarea unică a brandului. 

O idee genială, o tehnică specială, sau ingrediente rare - fiecare parfum Prada lucrează cu toate aceste elemente, dar creatorii lor continuă să le transforme. Le separă în componente separate, și le conectează cu ceva complet neașteptat. Când le reasamblează, dintr-o dată are loc un fenomen misterios, aproape mistic. Vechile parfumuri binecunoscute sunt redescoperite și transformate în ceva nou și incredibil.

Pornește pe o cale parfumată, plină de frumusețe și de lux. Savurează emblematicul parfum pentru femei Prada Candy sau clasicul Prada Luna Rossa pentru bărbați, pentru a aprecia farmecul brandului Prada, una dintre cele mai influente case de modă din lume.

Rating Prada Candy L'Eau Kiss

Adaugă o nouă recenzie

Acest produs nu are încă nicio evaluare, scrie-o tu pe prima!