Piz Buin Protect & Coolset de cosmetice I. pentru femei

Piz Buin Protect & Cool set de cosmetice I. pentru femei
Piz Buin Protect & Cool set de cosmetice I. pentru femei
set de cosmetice I. pentru femei

Cod: PZB1580 | Acest produs este momentan indisponibil

Protect & Cool Spumă pentru bronzat revigorantă SPF 15 150 ml + lichid protector ultra ușor SPF 30 50 ml

Caracteristici

Factor de protecție
protecție medie (SPF 15 – SPF 25), protecție ridicată (SPF 30 – SPF 50)
Tipuri de seturi
set cadou

Despre brand Piz Buin

La munte, în oraș sau pe plajă. Cu produsele cosmetice solare de top, de la Piz Buin, pielea dvs. va fi protejată de radiațiile UV, oriunde v-ați afla.

Numele brandului provine de la munții Piz Buin, care veghează granița dintre Austria și Elveția, de la înălțimea de 3.312 m deasupra nivelului mării. În 1938, Franz Greiter, student la chimie și alpinist, a escaladat acești munți și a suferit arsuri solare în timpul urcușului. Această experiență neplăcută i-a dat imboldul de a dezvolta produse cosmetice cu protecție solară. Astfel, în 1946, a apărut una dintre primele loțiuni bronzante, Piz Buin Gletscher Creme.

La scurt timp, Franz Greiter a creat factorul de protecție, în forma pe care o cunoaștem astăzi. Au urmat alte produse Piz Buin, care ofereau rezistență la radiațiile UV, la apă și la alți factori dăunători pentru piele.

În prezent, cosmeticele solare Piz Buin sunt printre cele mai renumite în domeniu. Portofoliul brandului include atât creme, loțiuni și uleiuri cu protecție solară, care vă permit să vă bucurați de soare din plin și fără riscuri, cât și produse de îngrijire după expunerea la soare.

Rating Piz Buin Protect & Cool