Manichiură și pile de unghii

Realizați o manichiură de calitate acasă și fiți mândră de unghiile dvs. perfect îngrijite! Fie că vă doriți un set de manichiură și de pedichiură complet, sau doar o pilă de unghii, un bisturiu pentru cuticule, un bloc de lustruire sau foarfece și clești de unghii, oferta largă de la notino.ro pentru manichiura de acasă conține toate cele necesare pentru mâini și unghii frumoase!

Ce include un set de manichiură?

Cu o pilă de unghii de calitate, dați unghiilor o formă perfectă, în doar câteva clipe. Alegeți-o pe cea care vă face munca mai ușoară:

  • Pila de unghii din sticlă nu franjurează unghiile și rezistă mult timp.
  • Pila de unghii metalică sau din carton pilește unghiile după dorință, dar se uzează destul de repede. Este o soluție adecvată, dacă vă pierdeți des pilele.

Foarfecele de unghii vă ajută să mențineți lungimea și forma ideală a unghiilor. Pentru a facilita tăierea, în prealabil înmuiați unghiile în apă.

Unghiera vă ajută să scurtați mai ales unghiile mai tari. De aceea, sunt nelipsite din orice set pentru manichiură și pedichiură.

Accesoriul pentru cuticule împinge pielea în exces din jurul unghiei. Rapid și precis.

Blocul pentru lustruirea unghiilor finisează perfect unghiile. Nu are o funcție abrazivă, ci doar de nivelare și de lustruire a suprafeței unghiei. Unghiile lustruite strălucesc natural, chiar și fără un strat de lac de unghii. 

Cum efectuăm manichiura acasă?

Dacă doriți să vă faceți singură unghiile, citiți mai departe! Avem pentru dvs. câteva sfaturi pentru o manichiură perfectă, în confortul de acasă.

  • Cu ajutorul dizolvantului pentru lac de unghii, curățați toate impuritățile și resturile de ojă veche de pe unghii.
  • Scurtați unghiile cu ajutorul unghierelor sau al forfecuțelor de unghii.
  • Modelați unghiile cu ajutorul unei pile de unghii.
  • Îndepărtați de pe unghii pielea în exces. Încercați un accesoriu pentru îndepărtarea cuticulelor sau forfecuța pentru cuticule.
  • Finisați manichiura cu un lac de unghii aplicat perfect. Ce culori preferați: discreta manichiură franțuzească sau nuanțe jucăușe și îndrăznețe?

Îngrijiți-vă unghiile acasă, ca la salon. Cu un set de calitate pentru manichiură, o unghieră și o pilă de sticlă, manichiura va fi o joacă!