Pierre René Magnetic Palette Paleta de farduri magnetica

Pierre René Magnetic Palette Paleta de farduri magnetica
Pierre René Magnetic Palette Paleta de farduri magnetica
marimea S

  • Pierre René Magnetic Palette Paleta de farduri magnetica
  • Pierre René Magnetic Palette Paleta de farduri magnetica
Cod: PIE01719 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Pierre René Magnetic Palette

Caseta pentru cosmetice decorative Pierre René Magnetic Palette oferă posibilitatea aranjării fardurilor după preferințele personale. Astfel, fardurile preferate vor fi mereu la îndemână.

Caracteristici:

  • oferă multe variații și posibilități de combinare
  • refolosirea protejează mediul înconjurător

Cum se utilizează:
Rezervele selectate se introduc în paletă și se organizează după preferințe.

Despre brand Pierre René

Brandul polonez de calitate superioară Pierre René oferă o gamă completă de produse cosmetice decorative, în patru categorii principale: față, ochi, buze și unghii. Brandul face toate eforturile pentru ca produsele sale să îndeplinească cerințele femeilor moderne, atunci când vine vorba de trenduri, de aspect, de funcționalitate și de eficiență.

Produsele sunt proiectate pentru utilizarea zilnică și la orice ocazie, acasă sau în saloanele de înfrumusețare. Calitatea produselor este demonstrată de premiile obținute la expozițiile cosmetice. Produsele Pierre René se vând cu succes în 35 de țări din întreaga lume, iar lista clienților continuă să crească.

Dintre caracteristicile importante ale acestui brand enumerăm profesionalismul, calitatea, inovațiile și culorile irezistibile, esențiale pentru succesul în domeniul cosmeticelor decorative. Firma Pierre René a fost fondată în 1993 și, de-a lungul activităților sale, a cooperat exclusiv cu producători de ingrediente și de ambalaje cosmetice de top.

Rating Pierre René Magnetic Palette