Skip to main content

PhytoColor culoare par fără amoniac

15×
Phyto Color culoare par fără amoniac
Phyto Color culoare par fără amoniac

Obțineți o culoare vibrantă și strălucitoare a părului, cu Phyto Color! Experții Phyto în colorare, creează prima vopsea permanentă cu până la 74% pigmenți botanici, fără amoniac.

Formula este îmbogățită cu un amestec de pigmenți botanici originali, obținuți din 5 plante producătoare de coloranți, selectate pentru puterea lor superioară de pigmentare. Concentrația ridicată a acestora asigură o culoare intensă, naturală și strălucitoare.

Caracteristici

  • asigură o culoare intensă și radiantă
  • acțiune blândă asupra scalpului
  • hrănește părul
  • culoare vibrantă de lungă durată
  • amestec unic de pigmenți botanici
  • acoperă 100% firele albe de la prima aplicare

Ingrediente

  • ulei de monoï și jojoba – uleiuri 100% botanice, oferă părului strălucire
  • extract de scoarță de jujube – ameliorează senzația de disconfort
  • epaline – proprietăți anti-iritante, care învelesc scalpul într-un film protector
  • fără amoniac

Aplicare
Se aplică pe părul uscat.

Pentru părul care nu a fost niciodată tratat prin culoare în trecut – aplicați amestecul de produs la rădăcini și pieptănați restul produsului prin păr până la vârfuri. Lăsați să acționeze timp de 30 de minute.

Pentru părul deja vopsit, când culoarea naturală apare la rădăcini – aplicați amestecul de produs la rădăcini și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. Apoi, pieptănați restul produsului prin păr și lăsați să acționeze timp de 10 minute.

După aplicare, clătiți bine cu apă caldă.

Pentru persoanele cu reacții alergice este recomandat să se efectueze un test de sensibilitate a pielii cu 48 de ore înainte de utilizarea produsului.

Caracteristici

Tipuri de păr
toate tipurile de păr
Utilizare
Vopsirea părului la domiciliu
Culoare
castaniu

Phyto este un brand de cosmetice, fondat in 1967 de catre stilistul si vizionarul francez - Patrick Alès. Dezgustat de faptul ca majoritatea produselor de ingrijire sunt pline de chimicale ce pot afecta sanatatea noastra, acesta a decis sa aduca pe piata propriile sale cosmetice.

Astfel, Phyto se mandreste cu faptul ca produsele sale contin 95% ingrediente naturale. In prezent, pentru fabricarea lor se folosesc aproximativ 500 de extrase din diferite tipuri de plante, arbusti si arbori. Din convingerea ca cele mai bune sunt materiile prime neprelucrate, Phyto prefera sa-si cultive propriile ingrediente.

Phyto a reusit sa dezvolte produse, care combat eficient alopecia. Dar oferta de produse este extinsa pentru a include si cosmetice pentru persoanele care sufera de matreata, scalp sensibil, iritat sau gras. Merita o mentiune, preparatele speciale pentru ingrijirea pielii si corpului (creme de noapte, geluri si seruri pentru vergeturi sau celulita ...), cat si produsele pentru machiaj.

Cosmeticele Phyto nu au fost testate pe animale, iar in compozitia lor nu se gaseste niciun ingredient de origine animala, cu exceptia unor ingrediente ca oua, miere si ceara de albine. De asemenea, au fost trecute printr-o testare clinica riguroasa, efectuate in laboratoare de specialitate.

Marca Phyto se adreseaza tuturor persoanelor care se confrunta cu probleme, precum caderea parului, unghii casante, etc., si care nu ezita sa plateasca putin mai mult pentru o calitate garantata.