Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12capete de schimb pentru periuta de dinti

1×
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 capete de schimb pentru periuta de dinti
HX6068/12 8 buc
176RON

Cod: PHI01928 | În stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 10.06.2020

Descrierea produsului Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12

Acum, vă puteți menține zâmbetul alb și strălucitor și între două tratamente profesionale de albire a dinților. Capul de periere al periuței de dinți Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12 este dotat cu peri centrali deși, ca pentru șlefuirea diamantelor, facilitând îndepărtarea chiar și a micilor pete superficiale și a resturilor alimentare și de băuturi, de pe suprafața dintelui.

Datorită tehnologiei sonice, care efectuează peste 31.000 mișcări ale periei pe minut, curăță perfect spațiile interdentare, de-a lungul liniilor gingivale. Deja după 1 săptămână de curățare regulată cu acest cap de periere, dinții sunt vizibil mai albi.

Caracteristici:

  • dinți cu până la 100 % mai albi, după 7 zile de utilizare
  • înlătură de până la 7× mai multă placă dentobacteriană decât o periuță manuală
  • perii centrali tari și deși, inserați în formă de diamant, curăță petele de pe suprafața dinților
  • ideal pentru utilizarea între două tratamente de albire
  • conceput pentru a maximiza utilizarea tehnologiei sonice
  • decolorarea fibrelor albastre atenționează asupra uzurii capului de periere
  • inserare simplă și întreținere ușoară
  • compatibil cu toate modelele de periuțe Philips Sonicare din generația a 3-a

Mod de utilizare:
Inserați capul de periere pe corpul periei Philips Sonicare, până când se aude un clic. Aplicați pasta de dinți pe capul periei umezite. Plasați peria pe dinți înainte de a porni aparatul. Treceți încet și ușor de la un dinte la altul, curățându-l pe fiecare în parte timp de câteva secunde, din toate părțile. Nu apăsați prea tare pe perie, ci lăsați-o să lucreze pentru dvs.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare Optimal White Standard HX6068/12