PhilipsSonicare ProtectiveClean Gum Health White HX6859/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV

Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White HX6859/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV
Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White HX6859/68 periuță de dinți electrică cu dezinfectant UV
Livrare gratuită
HX6859/68
891RON

891,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02386 | 5 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White HX6859/68
Caracteristici

O periuță de dinți manuală nu ajunge mereu peste tot. Ca urmare, placa dentară și cariile se formează mai ușor. Evitați aceste inconveniente, înlocuind periuța de dinți obișnuită cu periuța de dinți electrică, cu dezinfectare UV, Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White. Datorită tehnologiei avansate, ajunge cu adevărat peste tot și nu ratează spațiile interdentare, nici linia gingiilor. În plus, este sigură și delicată cu dinții și gingiile sensibile și o puteți folosi și dacă aveți aparat ortodontic sau alte lucrări dentare.

Periuța inteligentă Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White vă avertizează când puneți prea multă presiune pe dinți sau când trebuie înlocuit capul de periere. Faceți impresie cu un zâmbet de un alb amețitor și cu gingii mai sănătoase!

Caracteristici:

 • curăță eficient dinții, gingiile și spațiile interdentare
 • albește dinții, după prima săptămână de folosire
 • înlătură petele de la suprafața dinților
 • previne apariția cariilor dentare
 • îmbunătățește sănătatea gingiilor

Specificații tehnice:

 • tehnologie sonică – dezvoltă până la 31 de mii de oscilații pe minut, spumează pasta și o dirijează în spațiile interdentare și pe linia gingiilor
 • 3 regimuri – Clean (curățare obișnuită), White (înlăturarea petelor superficiale), Gum Care (masează gingiile)
 • 3 intensități – de la joasă la ridicată
 • tehnologie BrushSync – sincronizează corpul periei și capul inteligent și atenționează asupra necesității înlocuirii capului de periere
 • cronometru QuadPacer – monitorizează durata de curățare a fiecărui sector
 • cronometru Smartimer – monitorizează durata recomandată a periajului, de 2 minute
 • senzor de presiune – avertizează asupra presiunii excesive la periere
 • 2 săptămâni de utilizare, la o încărcare completă

Accesorii:

 • 1 corp de perie ProtectiveClean
 • 1 capăt de perie W2 Optimal White
 • 1 carcasă de transport premium – pentru păstrarea periuței în condiții igienice
 • 1 bază de încărcare compactă
 • 1 sterilizator UV – datorită radiațiilor ultraviolete, distruge ciupercile, bacteriile și drojdiile

Mod de utilizare:
Se vor urma instrucțiunile de utilizare incluse. 

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare ProtectiveClean Gum Health White HX6859/68