PhilipsSonicare ProtectiveClean 4300 Plaque Defense HX6800/28 periuta de dinti electrica sonica

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Plaque Defense HX6800/28 periuta de dinti electrica sonica
Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Plaque Defense HX6800/28 periuta de dinti electrica sonica
HX6800/28

Acest produs este momentan indisponibil | Cod: PHI02351

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

Scăpați de placa dentară, delicat dar eficient. Schimbați-vă periuța obișnuită cu periuța de dinți electrică sonică, Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 Plaque Defense HX6800/28. Folosește un senzor de presiune datorită căruia, deși curăță delicat dinții și spațiile interdentare, îndepărtează totuși până la de 7 ori mai multă placă.

Datorită perilor deși din zona centrală, periuța curăță eficient și petele de pe suprafața dinților. Astfel, după doar o săptămână de folosire regulată, vă ajută să aveți un zâmbet vizibil mai alb.

Caracteristici:

 • înlătură până la de 7× mai multă placă dentară decât periuța manuală
 • îndepărtează petele de la suprafața dinților, încă din prima săptămână
 • datorită tehnologiei sonice, curăță eficient chiar și spațiile interdentare
 • previne formarea cariilor dentare și ameliorează sănătatea gingiilor
 • încape comod în palmă, mulțumită designului îngust și ergonomic
 • se poate folosi și pe aparate ortodontice, plombe și coroane

Specificații tehnice:

 • până la 62.000 mișcări pe minut (o combinație de mișcări de ștergere și mișcări pulsatile)
 • 1 regim de curățare (Clean) și 2 trepte de intensitate (joasă/înaltă)
 • senzor de presiune – vă avertizează atunci când apăsați prea tare pe dinți
 • tehnologia BrushSync – vă avertizează că trebuie să înlocuiți capul periuței
 • program Easy Start – facilitează procesul de schimbare a modului de utilizare
 • a periuței, de la regimul manual la regimul electric, în decurs de 14 zile
 • cronometru QuadPacer – pentru periajul uniform al întregii cavități bucale
 • cronometru Smartimer – cronometrează 2 minute de periaj
 • baterie litiu-ion – până la 2 săptămâni de funcționare, la o încărcare completă

Accesorii:

 • 1 capăt de perie W2 Optimal Care
 • încărcător

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.