PhilipsSonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17 capete de schimb pentru periuta de dinti

Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard capete de schimb pentru periuta de dinti
Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard capete de schimb pentru periuta de dinti
4 buc
197RON

49,25RON / 1 buc, incl. TVA
Cod: PHI1482 | Mai mult de 5 buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

Atenție la uleiurile esențiale: pastele de dinți care conțin uleiuri esențiale pot deteriora capul periuței de dinți. Evitați contactul direct cu produsele care conțin uleiuri esențiale sau ulei de cocos. Utilizarea acestora poate duce la slăbirea fibrelor. 

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
miercuri 04.08.2021
Ridicare personală
începând de mâine marți 03.08.2021

Descriere Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17

Pentru o curățare confortabilă și profundă, încă de la prima utilizare. Capul de schimb pentru periuța de dinți Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17, cu peri moi și flexibili, curăță perfect dinții și masează gingiile, asigurând utilizatorului rezultate excelente în păstrarea unei igiene orale corecte. Designul unic îndepărtează eficient placa dentobacteriană cu până la 10x mai mult decât periuța de dinți manuală.

Capul periei comunică cu mânerul periuței de dinți Philips Sonicare, astfel mânerul selectează automat modul optim și nivelul de intensitate pentru periaj.

Caracteristici:

  • curăță dinții de petele de suprafață, cauzate de alimente și de băuturi
  • curăță dinții perfect chiar și spațiile interdentare foarte înguste
  • masează ușor gingiile și le ameliorează starea de sănătate
  • îndepărtează placa dentobacteriană
  • ușor de schimbat

Specificații tehnice:

  • sunt compatibile cu aproape toate periuțele Philips Sonicare (cu excepția modelelor PowerUp Battery și Essence)
  • înlătură placa dentobacteriană de până la 10x mai mult decât periuța manuală
  • este sincronizat cu funcția BrushSync™ a periuței de dinți Sonicare
  • suprafață de 4x mai mare pentru curățare profundă

Aplicare:
Plasați capătul de rezervă pe corpul periuței electrice și împingeți cu atenție, până când se aude clicul de fixare.

Notino tip:
Pentru cele mai bune rezultate, schimbați capul de rezervă o dată la 3 luni de utilizare.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare Premium Plaque Defence Standard HX9042/17