PhilipsSonicare AirFloss Ultra aparat pentru igiena interdentară

Philips Sonicare AirFloss Ultra aparat pentru igiena interdentară
Philips Sonicare AirFloss Ultra aparat pentru igiena interdentară
Black HX8438/03

Cod: PHI02293 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Philips Sonicare AirFloss Ultra

O respirație mai proaspătă și gingii sănătoase în doar două săptămâni! Dușul bucal portabil Philips Sonicare AirFloss Ultra Black HX8438/03 ajută la curățarea spațiilor interdentare și este foarte eficient pentru îmbunătățirea sănătății gingiilor. Poate fi utilizat cu apă sau cu apă de gură și dispune de o tehnologie unică cu jet de aer și micro-picături, pentru a îndepărta cu până la 99,9% placa bacteriană din zonele greu accesibile.

Caracteristici:

 • curăță spațiile interdentare și locurile greu accesibile
 • înlătură placa dento-bacteriană în proporție de 99,9%
 • realizează o curățare completă în numai 60 de secunde
 • contribuie la prevenirea cariilor interdentare
 • masează gingiile și reduce sângerarea acestora
 • lasă în gură o senzație de curățenie și de prospețime

Specificații tehnice:

 • tehnologie cu jet de aer și micro-picături - curăță placa dentară
 • 3 setări de intensitate: jet unic/dublu/triplu
 • durata de funcționare a bateriei, până la descărcarea completă: până la 2 săptămâni
 • timp de reîncărcare a bateriei: 24 ore
 • indicator baterie
 • fără fir

Cum se utilizează:
Umpleți rezervorul inclus în mâner cu apă sau cu apă de gură și selectați frecvența jetului (unic, dublu sau triplu). Mențineți gura întredeschisă, pentru a permite scurgerea apei în chiuvetă. După utilizare, vărsați restul de apă și curățați bine aparatul.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare AirFloss Ultra