PhilipsSonicare 2 Series For Teens HX6212/87 periuta de dinti electrica sonica

Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87 periuta de dinti electrica sonica
Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87 periuta de dinti electrica sonica
Livrare gratuită
HX6212/87 Blue
396RON

396,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI02290 | 2 de buc. în stoc

Capetele de perie Philips Sonicare sunt compatibile cu toate periuțele de dinți electrice Philips Sonicare.

1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
vineri 22.10.2021
Ridicare personală
începând de mâine joi 21.10.2021

Descriere Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87
Caracteristici

Știm, viața poate fi complicată, mai ales atunci când sunteți adolescent. Așa că, poate măcar periajul dinților va fi o activitate foarte ușoară. Periuța de dinți electrică sonică Philips Sonicare 2 Series For Teens a fost concepută special pentru adolescenți. Cu ajutorul acestei periuțe, vă veți putea bucura de dinți perfect curați și de o respirație proaspătă, prin apăsarea unui singur buton.

Periajul va deveni și mai ușor, datorită setări de spălare unice și a cronometrului de două minute. Această periuță va curăța temeinic și aparatul dentar. Adolescentul dvs. se va simți sigur de sine, mulțumită dinților săi curați, iar dvs. veți putea fi sigură că dinții săi vor fi perfect îngrijiți. 

Caracteristici:

 • înlătură de până la de 7× mai multă placă dentobacteriană decât periuța manuală
 • o singură setare înlătură placa dentobacteriană
 • forma periuței facilitează curățarea și în zonele greu accesibile
 • capul InterCare este ideal și pentru curățarea dinților cu aparat dentar
 • are un mâner subțire și ergonomic

Specificații tehnice:

 • 1 setare
 • 31.000 de oscilații pe minut
 • program EasyStart pentru primele două săptămâni
 • Smarttimer – cronometru integrat, de două minute
 • Quadpacer – semnalizează când este timpul de a curăța o altă zonă a dinților
 • Easy start – programul de start, pentru obișnuirea cu periuța de dinți
 • o singură încărcare rezistă două săptămâni
 • indicator al nivelului bateriei

Pachetul conține:

 • mâner Philips SoniCare for Teens
 • 2 capete de periere
 • încărcător
 • husă de transport

Mod de utilizare:
Cele mai bune rezultate se vor obține doar prin schimbarea capetelor, o dată la trei luni.

Instrucțiuni detaliate

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips Sonicare 2 Series For Teens HX6212/87