PhilipsShaver Series 3000 S3134/51 Wet & Dry Aparat de bărbierit electric pentru barbati

Philips Shaver Series 3000 S3134/51 Wet & Dry Aparat de bărbierit electric pentru barbati
Philips Shaver Series 3000 S3134/51 Wet & Dry Aparat de bărbierit electric pentru barbati
Livrare gratuită
Economisiți
396RON

Economisiți 19%
S3134/51
320RON

3 de buc. în stoc | 320,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: PHI02343
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cosmetice și accesorii electrice pentru bărbați de peste 115 RON și vă oferim livrare gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 21.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Vă place să vă bărbieriți mai degrabă sub duș - sau uscat? Oricare ar fi răspunsul dvs., cu aparatul de bărbierit electric pentru bărbați Philips Shaver Series 3000 S3134/51 Wet & Dry vă veți putea bărbieri oricum ați dori. Motivul este capul mobil special, care se va adapta fiecărui contur al feței dvs.

Aparatul nu vă va dezamăgi nici atunci când uitați să îl încărcați, deoarece ajung doar 5 minute pentru a vă bărbieri întreaga față. În plus, cu ajutorul acestuia vă veți putea aranja perciunii și mustața, fără ca aparatul să vă alunece din mână. Niciodată nu a fost mai ușor să vă bărbieriți fața!

Caracteristici:

 • bărbierește barba ușor și cu cea mai mare precizie
 • suprafață mobilă a capului facilitează contactul cu pielea
 • facilitează bărbieritul uscat sau umed, cu ajutorul gelului sau al spumei pentru bărbierit
 • permite aranjarea perciunilor și a mustății
 • este complet lavabil, ceea ce ușurează curățarea aparatului
 • mâner ergonomic cauciucat
 • perfect și în călătorii

Specificații tehnice:

 • cap 5D Pivot & Flex – se întoarce în cinci sensuri, pentru a copia contururile feței
 • 27 de lame – cu autoascuțire
 • sistemul de lame PowerCut – garantează un bărbierit confortabil și precis
 • trimmer integrat, care se deschide
 • capul aparatului se deschide prin apăsarea butonului
 • 60 de minute de încărcare = 1 oră de bărbierit
 • 5 minute de încărcare = 1 bărbierit
 • indicator al nivelului de încărcare a bateriei
 • carcasă protectoare

Sfat Notino:
Pentru ca aparatul dvs. să aibă performanțe perfecte cât mai mult timp, este necesar să îl curățați cu soluția de curățare pentru aparatele de bărbierit, Philips Jet Clean Solution HQ200.

De descărcat:

Instructiunile de utilizare, le gasiti AICI

Caracteristici

Tipul de alimentare
incarcator cu suport

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.