Philips OneBlade QP230/50 rezerva Lama 3 pc

1×
Philips OneBlade QP230/50 rezerva Lama 3 pc
Philips OneBlade QP230/50 rezerva Lama 3 pc
Economisiți
180RON

Economisiți 17%
QP230/50
149RON

149,00RON / 1 buc., incl. TVA
Cod: PHI01647 | Mai mult de 5 buc. în stoc
1
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine vineri 07.05.2021
Ridicare personală
începând de astăzi

Descriere Philips OneBlade QP230/50

Tund, conturează și bărbieresc orice lungime de păr – cu rezervele Philips OneBlade QP230/50 vă puteți stiliza părul facial oricând și la perfecție. Datorită sistemului de protecție dublu – un strat de alunecare, combinat cu vârfuri rotunjite – sunt extrem de delicate cu pielea, prevenind zgârieturile sau rănirile. În plus, oferă performanțe de durată, necesitând înlocuirea doar o dată la 4 luni.

Caracteristici:

  • tund, conturează și bărbieresc părul de orice lungime
  • tehnologia copierii trăsăturilor, pentru un bărbierit confortabil
  • sistemul cu protecție dublă previne rănirea pielii
  • strat de alunecare, combinat cu vârfuri rotunjite
  • performanțe de durată, până la 4 luni
  • lama se înlocuiește ușor și fără complicații
  • compatibil cu aparatele OneBlade și OneBlade Pro

Mod de utilizare:
Inserați lama pe aparat și bărbieriți părul. După folosire, clătiți sub jet de apă și lăsați să se usuce. Înlocuiți lama după aproximativ 4 luni de utilizare.

Despre brand Philips

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.

Rating Philips OneBlade QP230/501