PhilipsBodygroom TT2000/43 Plansete

8×
Philips Bodygroom TT2000/43 Plansete
Philips Bodygroom TT2000/43 Plansete
Plansete
67RON

Mai mult de 5 buc. în stoc | 67,00RON / 1 buc., incl. TVA | Cod: PHI01839
1
Un cadou pentru tine
Cumpărați cosmetice și accesorii electrice pentru bărbați de peste 115 RON și vă oferim livrare gratuită la întreaga comandă.
Livrarea prin Cargus. Data estimată de livrare:
începând de mâine miercuri 19.01.2022
Ridicare personală
începând de astăzi

Vă doriți un bărbierit confortabil, neted și fără iritații? Lamele de rezervă Philips Bodygroom TT2000/43 garantează un bărbierit la fel de neted ca și cu un aparat de ras nou. Acestea previn rănile, zgârieturile și iritațiile lăsând pielea delicată și mătăsoasă la atingere.

Caracteristici:

  • asigură un bărbierit extrem de neted
  • 100% rezistente la apă și oferă o curățare ușoară
  • nu irită pielea și o protejează
  • asigură o îngrijire corporală confortabilă
  • lama se schimbă foarte ușor
  • utilizare umedă sau uscată
  • lamele sunt compatibile cu seriile Bodygroom S3000, S5000, S7000 și Click&Style (S500/700)

Cum se utilizează:
Inserați lama de rezervă pe aparat și bărbieriți părul nedorit. După ce ați folosit aparatul, clătiți-l sub jet de apă și lăsați-l să se usuce. Pentru cele mai bune rezultate, înlocuiți lama după 12 luni de utilizare.

Brand-ul Philips este cunoscut în multe cămine. Cele şapte litere albastre, din logo-ul cu scut, stele şi valuri, ne însoţesc de mai bine de 120 de ani. Pe durata existenţei sale, firma Philips şi-a construit reputaţia unui brand de încredere în domeniile îngrijirii sănătăţii, stilului de viaţă şi iluminatului.
Firma Philips & Co a fost fondată în anul 1891, în orăşelul olandez Eindhoven, scopul său fiind să acopere cererea de becuri, aflată în creştere datorită electrificării. Una dintre primele sale campanii publicitare a fost lansată în anul 1898, când Anton Philips a folosit ca instrument de marketing o serie de vederi cu costume naţionale olandeze, la fiecare vedere adăugând cuvântul Philips scris cu becuri.
Treptat, firma Philips a început să se orienteze şi spre alte domenii. Astăzi este numărul unu în domeniul îngrijirii persoanelor cu probleme cardiace, al îngrijirii acute şi al îngrijirii la domiciliu, în iluminarea economică şi dezvoltarea unor noi aplicaţii privind iluminatul, precum şi în domeniul aparatelor de bărbierit şi de tuns pentru bărbaţi şi cel al îngrijirii pielii. În centrul interesului său se află inovaţia şi introducerea celor mai noi tehnologii pentru confortul utilizatorului. Principiul „simţ şi simplitate“ reflectă angajamentul Philips de a fi o companie orientată spre piaţă, care oferă produse şi servicii ce îndeplinesc promisiunea făcută clienţilor: „Creat după dorinţele dumneavoastră, uşor de utilizat şi modern“.
Prin intermediul paginii de internet aoro.ro, Philips oferă clienţilor săi produse pentru bărbaţi şi femei, mai ales din gama de îngrijire personală a tenului, a părului şi a corpului. Puteţi găsi periuţe de dinţi Philips Sonicare, din gama pentru îngrijirea dinţilor şi a gingiilor, care sunt create după tehnologia sonică proprie, brevetată, care asigură o senzaţie de curăţire perfectă a dinţilor.
În cadrul evoluţiei sale actuale, firma Philips prezintă noua sa serie „inovaţia şi voi“, generată de convingerea că inovaţia nu are sens decât atunci când se bazează pe o înţelegere profundă a cerinţelor şi a dorinţelor clienţilor.
Brand-ul Philips este cunoscută mai ales datorită accentului maxim pus pe inovaţie şi pe dorinţele clienţilor. Produsele Philips vă aduc ceea ce este mai bun din valorile tradiţionale, corelate cu cele mai noi tendinţe.