Perry Ellis Perry Ellis eau de parfum pentru femei

Perry Ellis Perry Ellis eau de parfum pentru femei 100 ml
Perry Ellis Perry Ellis eau de parfum pentru femei 100 ml
100 ml

Cod: PER0016 | Acest produs este momentan indisponibil

Descriere Perry Ellis Perry Ellis
Compoziție

Învăluiți-vă în această aromă și veți radia bună dispoziție întreaga zi! Apa de parfum pentru femei Perry Ellis Perry Ellis este expresia optimismului și a sentimentului de totală fericire.

  • parfum de fructe
  • parfum floral
  • pentru femei temperamentale, pline de energie
  • parfum proaspăt, ideal pentru vreme caldă

Compoziție

Notele de vârf – Ele se dezvoltă imediat după aplicarea parfumului. Creează prima impresie și tind să fie destul de intense, dar nu și de lungă durată.
Note varf
pruna, mar, mandarina
Notele de mijloc – (sau inima parfumului) se resimt la câteva minute după ce notele de vârf se dispar. Notele de mijloc au o persistență de 2-3 ore.
Note inima
gardenie, iasomie, lacramioare
Notele de bază - Ultimele și, de multe ori, cu cea mai îndelungată persistență pe piele. Țin undeva de la 4 ore la peste o zi.
Note baza
vanilie, mosc, cihlimbar
Grupe de parfumuri
de fructe, florale

Despre brand Perry Ellis

Parfum Perry | Perry Ellis - S-a nascut in anul 1940 in statul american Virginia. Intre 1963 si 1967 a lucrat pentru Miller Rhodes, iar in anul 1968 a creat casa de moda ce ii poarta numele. In memoria sa Consiliul American al Designerilor (CFDA) au introdus premul anual Perry Ellis cunoscut sub denumirea de Swarovski Emerging Talent Award.Parfumurile Perry Ellis se bucura si in ziua de azi de succes, exprimand munca si talentul creatorului.

Rating Perry Ellis Perry Ellis